Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ses Ayar Düğmesi Hissine Adanmış Bir Blog

Ses Ayar Düğmesi Hissine Adanmış Bir Blog

Ses sistemlerinin ayar düğmeleriyle kurulan duygusal bağın incelenmesi.

Teknoloji ürünü incelemeleri tüketiciler için büyük öneme sahip. Özellikle telefon ve bilgisayar gibi uzun süre kullanılacak ürünler satın alınmadan önce internet üzerindeki yorumları okumayı tercih ediyor. Youtube üzerinde veya kendi sayfalarında inceleme yayınlayan kişilerin görüşleri satın alma kararlarını doğrudan etkileyebiliyor.

Bu teknolojilerin yanında antika olarak algılanabilecek ses sistemleri ve müzik aksamlarını inceleyen bir blog bulunuyor. Hatta spesifik olarak ses ayar düğmeleri gibi çevirmeli aksamlara odaklanıyor.

Knob Feel ismindeki bu blog üretilen bu ara ürünlerin kullanıcı üzerinde bıraktığı hissi değerlendiriyor. Bir çoğu 30 saniyenin altında olan inceleme videolarında sadece çevirmeli düğmeyi (knob) gösteriyor ve içerik sahibinin yansıma seslerle tepki veriyor.

Düzenlediği yarışmalarla çizim gibi alanlarda blog hakkında farklı tekniklerle içerik üretiliyor. Alt kısımdaki görsel de düzenlediği son yarışmanın birinci olan çalışma. Blog’u baştan sonra özetlemeye yetiyor.

Blogun geçmiş çalışmalarına buradan bakabilir. Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz.

Görsel; Knob Feel