Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sayfaları Takılıp Çıkarılabilen Mıknatıslı Defter

Sayfaları Takılıp Çıkarılabilen Mıknatıslı Defter

“Rekonect Notebook”, sırt kısmındaki mıknatıslar sayesinde sayfaları takılıp çıkarılabilen bir defter.

Dijital ortamda gazete okumaya, yazı yazmaya her ne kadar alışsak ve hatta vazgeçemeyecek hale gelsek de hala kırtasiyeye girdiğimizde kendimizi büyüklü küçüklü, renki, çizgili, çizgisiz defterler arasında kaybediyoruz. Defter aşkı dijital çağın, teknolojinin baş edebileceği bir şey değil, kağıdı hissetmenin, üzerine dolma kalemle yazı yazmanın sevdası bitmez!

Rekonect Notebook”, sırt kısmı ve sayfaları arasında oluşan elekromanyetik çekim sayesinde, sayfaların yerini dilediğiniz gibi düzenleyebildiğiniz bir defter. Bilgisayar ortamında bize kolaylık sağlayan “seç, yapıştır, sil, yerini değiştir” gibi kolaylıkları farklı bir yolla da olsa bize kısmen sunmayı amaçlıyor.

Mıknatıslı sırtı ve yaprakları sayesinde sayfaların yerini değiştirip düzenleyebiliyor, sayfaları kolayca çıkarıp tarayabiliyor, şayet üzerine bir şeyler çizecekseniz sayfayı alıp, masada çizme işinizi bitirip hop diye yerine takabiliyorsunuz.

Sayfaların tam deftere bağlandığı yerinden elektromagnetizmayla tutunan kağıtlar akla maliyet konusunda şüpheler düşürebilir. 120 yapraklık bir tomar kağıdı 8 dolardan satışa çıkacak (Bir defter bir seferde 60 yaprak alacak şekilde tasarlamış), defterin kendisi için de 39 dolarlık bir fiyat öngörülüyor.

Ayrıca kaleminizin metal bir parçası varsa, 120 sayfalık defterin sırtına onu da pıt diye tutturabilirsiniz.

Şu anda Kickstarde fon arayışında olan mıknatıslı defterin tasarımı da oldukça sade ve şık. Kickstarter’dan ön sipariş verecek olursanız, hangi tür defteri rahat kullandığınıza göre de sayfa seçimi yapabiliyorsunuz: çizgili, boş, kareli… Kickstarter destekçileri, ürüne önceden sahip olacaklar ve yanında desteğin miktarına göre hediye kağıt tomarları alacaklar.

Görsel; kickstarter