Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sanat Akımlarını Anlatan Kalpler

Sanat Akımlarını Anlatan Kalpler

Amerikan Hastanesi, Tazefikir Reklam Ajansı ile iş birliği yaparak bu yılki Contemporary İstanbul fuarında Kalbi sanat için atanlar deneyim alanını yarattı.

Amerikan Hastanesi, 10 yıldır çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul’un sağlık sponsoru. Hastane, bu yıl 20-23 Eylül tarihlerinde gerçekleşen etkinliğe ise yalnızca sponsor olmakla kalmayıp aynı zamanda sanat sahnesine çıktı. Kalbi sanat için atanlar deneyim alanı olarak isimlendirdiği çalışmasını hem fuar hem hastane ziyaretçileriyle buluşturdu.

Tıpla sanatın buluştuğu deneyim

Kalbi sanat için atanlar deneyim alanı için Amerikan Hastanesi, Tazefikir Reklam Ajansı ile çalışmış. Alanda ziyaretçiler çeşitli sanat akımlarına uygun olarak betimlenmiş anatomik kalplerle karşılaşmış. Stetoskobu pano üzerindeki kalbin üzerine koyduklarında ise dokunmayla aktive olan ses kayıtları sayesinde o akımla ilgili detaylı bilgi almışlar. Panoda sürrealizm, piksel art, Art Nouveau, realizm, pop art ve fütürizm de dahil 10 farklı sanat akımına ve bu akımlardan sanatçıların isimlerine yer verilmiş.

Künye:

Reklamveren: Amerikan Hastanesi
Reklamveren temsilcileri: Yasemin Uygurmen, Seda Acar, Deniz Yüksel
Yaratıcı Reklam Ajansı: Tazefikir
Yaratıcı Ajans Başkanı: Çağlar Gözüaçık
Ajans Başkan Yardımcısı: Betül Gültekin
Grup Kreatif Direktör: Sadık Sakin
Reklam Yazarı: Öncü Özsü
Art Direktör: Mert Güven Kayaalp
Prodüksiyon Direktörü: Tamer Gültekin
Kurgu Yönetmeni: Selin Şenköken
Müşteri İlişkileri Direktörü: Simla Pala
Marka Sorumlusu: Deniz Sınır
Üretim Sorumlusu: Hamza Baş

Görsel: Tazefikir