Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sadece Kendini Değil Sizi de Temizleyen Pisuvar

Sadece Kendini Değil Sizi de Temizleyen Pisuvar

İspanyol biyokimyager ve mühendislerin geliştirmekte olduğu Urinary 2.0, işiniz bittikten sonra takımları da pirüpak hale getiriyor.

Urinary 2.0, erkeklerin günlük alışkanlıklarından birisine hijyen getirmeye hazırlanıyor. Prototip aşamasında olup geliştirmeleri devam eden bu teknolojik pisuvar, depoyu boşalttıktan sonra otomatik olarak nişan alıyor ve siz ellerinizi suya sabuna dokundurmadan tertemiz hale getiriyor.

Kullanılan sabunlu su formülü 3 saniye boyunca mahreminize temas ediyor ve anında kuruyarak ardında temizlik bırakıyor. Teknolojinin arkasında ise İspanyol biyokimyager ve mühendisler Eduard Gevorkyan, iktisatçı Ivan Giner ve koç Miguel Angel Levanteri yer alıyor. Kullanılan sensörler sayesinde ne zaman işeneceğini anlayabilen Urinary 2.0, kullanıcılarının elini kullanmaması için tüm gerekli koşulları yerine getiriyor.

Gevorkyan ve Giner, sahip oldukları bu patenti 680 bin Euro’ya bir İspanyol şirkete satma konusunda görüşmelerine devam ediyor. Gevorkyan aynı zamanda kadınlarla erkekler arasında bir ayrım yapmadıklarını ve yakın gelecekte kadınlar için de benzer bir ürün geliştireceklerini söyledi.

Görsel: Eduard Gevorkyan, Mirror