Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
PlayStation İkonları Londra Metrosunda

PlayStation İkonları Londra Metrosunda

Sony, PS5 İngiltere lansmanı için Londra metrosundaki bir durağa PlayStation ikonlarını yerleştirdi ve 4 farklı durakta da yeniden markalama çalışması gerçekleştirdi.

Sony, yarın gerçekleşecek PS5 İngiltere lansmanı için Londra’daki Oxford Circus Metro istasyonuna PlayStation ikonlarını yerleştirerek yeniden markalama kampanyası yaptı. PS5’in DualSense denetleyicisinde bulunan PlayStation ikonlarıyla yaratılan yerleştirmelerin 48 saat süresince metroda kalması planlandı.

sony ps5 londra

Metrodaki 4 durağa oyunların isimleri verildi

İkonlar, istasyonunun duvarlarından cadde üzerindeki dört istasyon girişi tabelasına kadar uzanıyor. Londra Metrosu aynı anda Sony’e ait başka yeniden markalama çalışmalarına da sahne oluyor. Mile End istasyonu Spider-Man: Miles Morales oyununu selamlayarak Miles End olarak yeniden markalanmış. Lancaster Gate, Ratchet and Clank oyunu için Ratchet and Clankaster Gate’e dönüştürülmüş. Seven Sisters, Gran Turismo 7 Sisters’a ve West Ham, Horizon Forbidden West Ham‘a dönüşmüş durumda. Bu ek istasyonlardaki yeniden markalama 16 Aralık’a kadar devam edecek.

sony ps5 londra

sony ps5 londra sony ps5 londra

Görsel: Cian O’Mahony, Tom Warren