Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pepsico’dan Olabilecek En Sağlıklı Gazlı İçecek: Stubborn Soda

Pepsico’dan Olabilecek En Sağlıklı Gazlı İçecek: Stubborn Soda

Pepsico doğal aromalı ve yüksek früktozlu mısır şurubu içermeyen gazlı içecek serisi çıkartıyor.

Gazlı içeceklerin sağlığımız üzerindeki zararlı yönlerini kabulleneli uzun zaman oldu. Bir kısmımız buna aldırış etmeden tüketmeye devam ederken bir kısmımızsa tüketim miktarını sınırladı veya hayatından tamamen çıkardı. Hal böyle olunca, gazlı içecekler tüketilebilirliğini nasıl muhafaza edebilir sorusunun cevabı olabildiğince en sağlıklı seçeneği sunmak olabiliyor.

Buna şeker ihtiyacını mümkün olduğunca doğal olarak karşılamaya yönelme ve ABD’deki gazlı içecek tüketiminin azalması eklenince Pepsico da sağlıklı gazlı içecek çıkarma potansiyelinin sınırlarını zorlamaya başlamış. Stubborn Soda adını verdiği yeni serisi yüksek früktozlu mısır şurubu bulundurmayacak.

Vişne ve tarhunotu, portakal çiçeği, ananas kremalı ve agave vanilya kremalı seçeneklerinden oluşan içeceklerin doğal aromaya sahip olacağı da eklenmiş.

Sağlıklı olduğunu savunan gazlı içeceğin adına inatçı denilmesini inatla size kendini sattırma amacıyla mı açıklarsınız, o kısım size kalmış; fakat içecek serisinin henüz kuluçka döneminde olduğunu da not edelim.

Gazlı içeceklerin sağlıklı yaşam trendine uyum sağlamasının son zamanlardaki en öne çıkan örneği ise kalori ve kafein değeri düşük, şeker yerine de bitkisel tatlandırıcı olan stevia kullanan Coca Cola Life olmuştu. Coca Cola benzer amacı taşıyan ürününü birkaç yıl önce Coke Life markasıyla çıkarmıştı.

Kaynak, Manşet görseli: Brand Channel, Görsel; CNN