Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
OK Go ve Saatchi&Saatchi Video Yarışması Düzenliyor

OK Go ve Saatchi&Saatchi Video Yarışması Düzenliyor

OK Go muhtemelen yeni viral videosu olacak video klibine yönetmeni Talenthouse'ta Saatchi ile birlikte arıyor.

OK Go’nun şarkılarına video klip yaratma konusunda uzmandır, her video viral olur gider, müziğin de ötesine geçer. Chevy Sonic sponsorlu Needing/Getting videosu 24.500 kez izlenmiş olan grup aynı zamanda markalarla işbirliği konusunda da rakipsiz. Here It Goes Again’e State Farm, interaktif video All Is Not Lost’a da Google Chrome sponsor olmuştu. Grup 2013 Cannes Lions’ta toplamda 7 aslan kazandı, kazandırdı.

Şimdi ise Saatchi Music Video Challange adlı yarışmayı yaratıcı bünye avcısı platform Talenthouse’ta açmışlar, BUG işbirliğiyle. Genç yetenekler, yönetmenler için bulunmaz fırsat çünkü herkesin gözü OK Go videoları üzerinde, sponsorlar kapıda, Talenthouse kusursuz bir platform ve BUG da harika bir destekçi. Şimdiye kadar doğru marka, yönetmen, şarkı, dönem konusunda mükemmel denge sağlayan grubun yeni şarkısı I’m Not Through’a daha video klip yaratmak her kapıyı açabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=y3V_tZMkSyM

Yarışmada 10 finalist seçilecek, jüride Saatchi&Saatchi ve BUG’dan isimler olacak ve finalistler Mayıs sonunda açıklanacak. Büyük ödülü kazanan Cannes Lions’a davet edilecek ve Saatchi&Saatchi yeni yönetmenler bölümünde filmleri yayınlanacak. Herkesin oylayabilecek People’s Choice bölümünün kazanananı da Talenthouse ve OK Go’nun ınternet sitesinden duyurulma şansı kazanacak.
Başvurular için son tarih 7 Mayıs.
BIgu’dan diğer OK Go haberleri: