Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
OK Go’nun Uydurduğu Mobil Uygulama: Say The Same Thing

OK Go’nun Uydurduğu Mobil Uygulama: Say The Same Thing

Müzik grubu OK Go, endüstride hiç olmamışları denemeye devam ediyor, şimdi de mobil uygulama yarattılar.

Bir müzik grubundan çok daha fazlası, hatta müzik yaptıklarını unutturan grup OK Go, şimdi de bambaşka şeylerin peşinde. Grup 2010’da plak şirketiyle yollarını ayırdı, müzisyen-marka işbirliğinin dibine vurdu, bu girişimci ruh hareketinin ardından da müziğin tamamen dışında bir şeyle karşımıza çıktı, bir mobil uygulama Say The Same Thing.

Müzisyenler ve gruplar artık albüm, performans dışında bir de popülarite üretiyor; bunu da satıyor, inkar edilemez. Popülariteyi yaratmak ve dinleyicilerle bağı güçlü kılmak çok da kolay değil, sizden karşı tarafa sürekli yeni bir mesaj gitmesi lazım. Bunu her zaman yeni bir şarkı piyasaya sürerek yapmak şart olmayabilir, en azından yaratıcılık okulu OK Go öyle yapmıyor.
Say The Same Thing mobil uygulaması esasında bir oyun. Oyundaki partnerinizle rastgele birer kelime söylüyorsunuz, aynı anda veya sırayla olabilir. Sonra da söylediğiniz iki ayrı kelimenin ortak noktası olabilecek yeni kelime söylüyorsunuz ayrı ayrı. Amaç aynı kelimeyi bulup söylemek! Videosu uygulamayı daha iyi anlatıyor, oynayanlar da grup üyeleri.