Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Netflix’in Kendi Markasını Taşıyan Patlamış Mısır Serisi

Netflix’in Kendi Markasını Taşıyan Patlamış Mısır Serisi

Netflix, Now Popping ismini verdiği patlamış mısır ürünü ile, film / dizi izleme olgusuyla özdeşleşen yiyecekleri market raflarından itibaren sahipleniyor.

Kim bir kase dolusu patlamış mısır eşliğinde aylardır yeni sezonunu beklediği diziye ya da vizyon tarihini iple çektiği filme gömülmekten keyif almaz ki? İşte pazarlama stratejileri konusunda yaratıcılıktan ödün vermeyen Netflix, tam da bu içgörüden yola çıkarak kendi markasını taşıyan bir patlamış mısır serisini piyasaya sürüyor.

Eagle Foods grubuna bağlı Popcorn Indiana isimli patlamış mısır ve atıştırmalık üreticinin tedarikçisi olduğu bu yeni seri ‘Netflix Now Popping’ ismini taşıyor. Ve ürün paketlerinin üzerinde Netflix logosu son derece görünür bir formda kullanılıyor. Cult Classic Cheddar Kettle ve Swoonworthy Cinnamon Kettle isimli bir tuzlu bir de tatlı seçeneği bulunan bu ürünler, 4,5 dolarlık paket fiyatı ile Amerika’nın en yaygın süpermarketlerinden olan Wallmart şubelerinde ve online marketinde satışa sunuluyor.

Netflix Now Popping isimli patlamış mısır serisi aslında Netflix’in perakende alanındaki ilk icraati de değil. Netflix’in 2020 yılında, pandemi döneminde dondurma üreticisi Ben & Jerry’s ile yaptığı işbirliği sonucu ortaya çıkan Netflix & Chilll’d aromalı dondurması o kadar sevildi ki, ürün bugün hala market raflarındaki yerini koruyor.

 

Görsel: Netflix, Facebook