Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mükemmel Smoothie’nin Formülü Pantone Renklerinden Sorulur

Mükemmel Smoothie’nin Formülü Pantone Renklerinden Sorulur

Mother New York'ta çalışan sanat yönetmeni, Pantone Smoothies deneyiyle yaptığınız smoothie'nin mükemmellik derecesinin Pantone renkleriyle çok ilgili olduğunu söylüyor.

Renk iletişiminde dünyaca standart olarak kabul edilmiş Pantone renk skalasının lezzetli bir deneyin kriteri olmasından bahsedeceğiz bu kez. En başta markanın yeni ürünleri için hazırlanan bir kampanya gibi duran Pantone Smoothies, aslında Mother New York’ta çalışan sanat yönetmeni Hedvig Astrom Kushner‘ın smoothie yaparken dikkat ettiği kıvamı ve sonuçlarını web sayfasında belgelediği projenin adı.

Kushner mükemmel smoothie yapmak için türü ne olursa olsun elde edilenin belli bir Pantone rengiyle eşdeğer olması gerektiğini savunuyor gibi. İçeceği hazırlarken de, anladığımız kadarıyla, kullandığı meyveleri ve miktarlarını buna göre seçiyor.

Hazırladığı smoothie, eşleştirdiği Pantone rengi ve smoothie içindeki malzemelerine ait görselleri yalın bir şıklık içinde bir araya getiren projede içeceklerin adları da haliyle ilgili rengin skaladaki numarasıyla geçiyor.

Pantone Smoothies şimdilik 11 tane tarif barındırıyor. “Kendime bi çilekli ve ananaslı smoothie hazırlayayım” yerine “bi Pantone 7520 yapalım” demek isteyenler ilgili tarifi buradan bulabilir. Projeyi Instagram üzerindense şuradan takip edebilirsiniz.

Görseller: Pantone SmoothiesManşet görseli düzenlenmiştir.