Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Match.com Siz Randevudayken Çocuklarınıza Bakıyor

Match.com Siz Randevudayken Çocuklarınıza Bakıyor

Çöpçatanlık sitesi Match.com, Yoopies ile iş birliği yaparak bekar ebeveynlere abonelik karşılığında ücretsiz çocuk bakım hizmeti sunuyor.

Bekar ebeveyn olmanın çeşitli zorlukları var. Bunlardan belki de en az değinileni (en azından ülkemizde), bekar bir ebeveyn olarak sosyalleşmenin, yeniden flört etmenin sıkıntıları. Özellikle de çocuğunu bırakacak bir yakını veya bakıcısı olmayan ebeveynler için yeniden bir ilişkiye girmeyi geçin, biriyle bir buluşmaya gitmek bile büyük lojistik ayarlamalar gerektiren bir durum olabiliyor. Oysa flört platformları için en büyük hedef kitlelerden biri de yine bekar ebeveynler. Match.com da bu büyük hedef kitlenin flört yolunda yaşadığı en büyük engele çözüm getiren bir yenilikle geliyor.

Abonelik Karşılığında Ücretsiz Çocuk Bakım Hizmeti

Marcel Paris tarafından yaratılan kampanya kapsamında; Match.com uluslararası çocuk bakıcısı ajansı Yoopies ile iş birliği yapmış. Bu doğrultuda bekar ebeveynlere, abonelikleri kapsamında 3 saatlik ücretsiz çocuk bakım hizmeti (30 poundluk kredi) hediye edilmiş. Aynı zamanda Yoopies’in premium üyelik hizmetlerinden de 2 ay boyunca ücretsiz olarak faydalanma hakkı kazanmışlar.

Uygulamanın ilhamı, Match tarafından yapılan bir araştırmaya dayanıyor. Buna göre bekar ebeveynlerin yarıdan fazlası aşkı arayacak zamanı bulamadıklarını söylüyor. %65’i ise çocukları için aşk hayatlarını feda ettikleri hissini yaşıyor. Bu önemli iç görünün ışığında başlatılan kampanya da bekar ebeveynlerin hayatına bir kolaylık getirmeyi amaçlıyor.

Eylül ayı boyunca sürecek kampanyanın tanıtım filminde küçük kızıyla birlikte eğlenerek randevusuna hazırlanan genç bir anneyi izliyoruz. Filmin sonunda kapı çalıyor, bakıcı geliyor ve kadın randevusuna iç rahatlığı içerisinde gidiyor. Film; televizyon, sinema ve dijital platformlarda yayına girdi.

Künye:

Rekalmveren: Match.com
Reklam Ajansı: Marcel
Yaratıcı Yönetmen: Gaetan Du Peloux, Youri Guerassimov, Loris Bernardini
Sanat Yönetmeni: Marie-Océane Scerri
Reklam Yazarı: Marianne Desgrandchamps
Yönetici Ortak: Nicolas Lévy
Stratejik Planlama: Léoda Esteve
Müşteri İlişkileri Yönetimi: Eva Castrillo
TV Yapım: Cléo Ferenczi, Corentin Harran
Yapım Şirketi: Insurrection
Yönetmen: Rudi Rosenberg
Yapım Yönetmeni: Christine Fauconnot
Görüntü Yönetmeni: Christophe Beaucarne
Post Prodüksiyon: Sebastián Eyherabide @ Firm
Ses Post Prodüksiyon: Clemens Hourrière  & Thomas Anduze @ Prodigious

Görsel: YouTube