Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LG Elektrikli Süpürgeyle Gökdelen Camlarına Tırmanış

LG Elektrikli Süpürgeyle Gökdelen Camlarına Tırmanış

Code Zero K94SGN model süpürgesinin emiş gücünü ispatlamak isteyen LG, ödüllü kaya tırmanışçısının gökdelen camlarına bu elektrikli süpürgeyle tırmanmasını sağladı.

LG, Extreme Rock Climbing yarışması 2015 birincisi, ünlü kaya tırmanışçısı Sierra Blair-Coyle‘la birlikte sınırları zorlayan bir pazarlama gösterisi hazırladı. Blair-Coyle, bu kez kayalara tırmanmak yerine, LG Code Zero K94SGN elektrikli süpürgesinin emiş gücünü kullanan vakumlarla, bir gökdelenin camlarına tırmandı.

Gösteri sırasında, gücünü pillerden alan kordonsuz elektrikli süpürge, tırmanıcının sırtına yerleştirildi. Süpürgenin emiş gücü, cama tutunmayı kolaylaştıran siyah renkli ve geniş yüzeyli vakumların ucuna aktarıldı. Süpürgenin, kendi ağırlığıyla birlikte sporcunun da ağırlığının toplamı olan 70 kiloyu kaygan cam yüzeyde sabit tutması gerekiyordu.

Blair-Coyle’un sırtına kayışlar yardımıyla LG Code Zero K94SGN süpürgelerden; biri sağ eli, diğeri ise sol eli için olmak üzere 2 tane bağlandı. Tırmanıcı, tahminen yukarı doğru hareket edebilmek için süpürgelerin çalışmasını durdurup tekrar başlatmak zorunda kaldı. Düzenlenen gösteri, serbest bir tırmanış değildi. Blair-Coyle, herhangi bir aksilik ihtimaline karşı ve süpürgelerden biri kapanabilir endişesiyle gösteriyi güvenlik halatlarına bağlı bir şekilde tamamladı.

Her ne kadar güvenlik halatlarına bağlı olarak 140 metrelik binanın üst katına ulaşmaya çalışsa da kaya tırmanışına benzemeyen bu tırmanış Blair-Coyle için bir hayli zorlu geçmiş.

Eğer, ürettiğiniz elektrikli süpürgenin emiş gücüne güvenen bir süpürge üreticisiyseniz reklamınızı yapmak için yüksekten korkmayan, çekici bir kadının camla kaplı bir gökdelene tırmanmasını sağlayabilirsiniz.

Görsel: YouTube