Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO’dan “Super Mario World” Seti

LEGO’dan “Super Mario World” Seti

LEGO, çevirme koluyla hareketlenen "Super Mario World: Mario & Yoshi" setini ön siparişe açtı.

Super Mario serisini küçük bir başarı öyküsünden tam teşekküllü bir ekosisteme dönüştüren Super Mario World, oyun dünyası için önemli bir adımdı. LEGO bu yolculuğu “Super Mario World: Mario & Yoshi” setiyle kutluyor. Fiyatı 129,99 dolar olan set, klasik video oyunu nostaljisiyle LEGO estetiğinin benzersiz bir karışımı. Set, 1.215 parçadan oluşuyor ve Super Mario World’ün özünü oldukça iyi yansıtıyor.

LEGO’nun bu setteki yaklaşımı büyük ölçüde bloklarla yaratılmış pikselli görünüme dayanıyor. Piksellerin tamamen bloklarla eşleşmesi inşa sürecini de kolay kılıyor. Sağ altta görünen küçük bir el krankı ise bu statik heykelciği hareketli bir yapıya kavuşturuyor. Kol çevrildiğinde Yoshi’nin bacakları yürüyormuş gibi hareket ediyor ve Mario’nun bacakları da sallanıyor. Yoshi ayrıca klasik Mario oyunlarındaki gibi arada sırada dilini dışarı çıkarıyor.

Yüksek kaliteli yapım parçaları, etkileşimli özellikler ve klasik oyunlara saygı duruşu

Modelin yüksekliği 40 cm genişliği 26 cm ve derinliği 11 cm. Ön siparişler doğrudan LEGO’nun internet sitesinden verilebiliyor. LEGO Builder uygulamasısı bu set için de kılavuz olarak kullanılabiliyor. Bu uygulama, yapım talimatları ve inşa ederken modelinizin 3 boyutlu dijital görüntüsünü yakınlaştırmanıza ve döndürmenize ve tüm setlerinizi tek bir yere kaydetmenize olanak tanıyor.

Görsel: LEGO