Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lacta, interaktif yaz aşkı hikayesi

Lacta, interaktif yaz aşkı hikayesi

Dove’un interaktif romantik komedisinden sonra, başka komedi olmayan romantik içerikli bir yapıt.

Lacta (Türkiye’de Nestle ya da Ülker) çikolataları için yapılan toplam 17 dakikalık produksiyon Paros adaları ve Atina’da geçiyor.

Petros ve 1 haftalığına tatile gelen İngiliz turist Joanna arasında geçen hikayeye flashbackler üzerine kurulu bir anlatım. Kabaca kız 2 sene sonra yeniden Petros’un yaşadığı yere gelir…  Arada minik interaksiyonlar ile hikayenin yazıldığı gibi bitmesine yardımcı oluyoruz (zaten bunu yapmazsak bir sonraki bölüme geçemiyoruz)

Nedir bunlar derseniz, otobüsün arkasından kızı takip ederken eşarbını yakalamak, otobüsün saptığı yoldan gitmek, yolda yanyana geçerken birbirlerini görmelerini sağlamak vb.

Projenin TV reklamı:

Çikolataların satışı için yapılan bir başka olay ise; hikaye 10 bölümden oluşuyor. Bunlardan birinde takılırsanız – bence takılmak imkansız ya neyse – , çikolatayı alıp, içindeki kod ile sitenin sağında yer alan yardım kısmına kodu girerek, bir sonraki bölüme uğraşmadan geçebiliyorsunuz. Yardım kısmını paralı yapmışlar yani – bu tür bir çözümü Yaman Gezgin Kayboldu projesinde biz de yapmıştık.

Dove’un kastlarından ve sempatikliğinden sonra proje bana sıkıcı geldi ama örneklerimiz az olduğu için bunu da ekliyorum.

Bu arada 8. bölümde ekran aşağıdaki loading ekranında takılı kaldı. Yeniden 8. bölüme kadar gelmek ile ne yazık ki uğraşamayacağım. O yüzden projenin sonunu bilmiyorum.

Teknik olarak bu tür produksiyonlu projelerde en sinir olduğum şey ileri geri olmaması. 1 kere aynı oynadığım ya da kaldığım yere
gelmek için deli gibi hepsini baştan izlemem gerekiyor. Pof… Çok can sıkıcı.

Ajans: OgilvyOne Worldwide, Atina.

Not: Kendimi Antalya’da geçen bir olayı izliyormuşum gibi hisseden bir tek ben miyim acaba?

Bunun gibi interaktif olayları sevenler için diğer haber yaptıklarımız…
Dove // Hannah’ı uyandırmak
Doritos // Hotel 626
24 tadında Volvo