Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
kumdan kale yapmak bizi kesmez :)

kumdan kale yapmak bizi kesmez :)

Bizatihi 4 saat kadar önce Bodensee kıyılarında bisiklet turunun 70. kilometresinde iken gördüğüm muhteşem, kumdan kale ötesi 🙂 heykelleri sizlerle paylaşmak istedim. 

Isviçre’nin Rorschach şehrinde yapılan kumdan heykel festivalinde 3. takım 3. olmuş, 1. Takım 2. olmuş,  ve 8. Takım 1. olmuş.Birinci olan eserin adı “Day Dream” ve Hollandalı bir ekibe ait. Bu Hollanda’nın havasında suyunda ne var acaba, böyle eserler çıkıp duruyor:) İkinci eser ve publikumspreis (audience award desek olabilir mi, olur) yine Hollandalı ekiplere gitmiş. Benim favorim 3. olan eserdi, yakından baktım, içine düştüm resmen:)

web sitesinde “Fotogalerie” kısmına tıklayarak takımlar neler yapmış ayrıntılarıyla görmek, dahası “Archiv” kismina tiklayarak 1999’a kadar yapılan eserleri görmek mümkün. Seyri pek keyifli pek hoş.

Dijital kamera yoktu, fekat çek at makina ile çektiğim fotoğrafları bilahare yükleyeceğim. Fotografları cektikten yarim saat sonra yagmur, akabinde dolu basladi, büyük ihtimal yazik oldu eserlere…ya da Evropalı bunlar bir şekil sahip çıkmışlardır değil mi???