Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kristal Elma Yaklaşıyor, Bigumigu Hazır!

Kristal Elma Yaklaşıyor, Bigumigu Hazır!

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali ve 26. Kristal Elma Ödülleri'ne son bir hafta.

Kristal Elma’ya neredeyse sadece bir hafta kaldı. Bu yıl festivalle ilgili bazı sürprizlerimiz var. Hazırsanız videoyu izleyip iyice gaza gelerek aşağıda okumaya başlayın hemen!


1- BiguLab Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nin Çözüm Ortağı!

2011’den bu yana Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markaları için trend analizleri ve danışmanlıklar yaptığımız BiguLab markamızla bu yıl Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nin resmi trend çözüm ortağıyız. Festival boyunca ve festival sonunda Kristal Elma’nın öne çıkan trendlerini belirlemek, derlemek ve analiz etmek bizim görevimiz olacak.


2- Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde Bigumigu Semineri!

Bu yıl Kristal Elma için her zamankinden farklı bir heyecanımız daha var. Kristal Elma’nın Future Eğitim Kampı‘nda 19 Eylül Cuma saat 11.30 ve 12.10 arasında Bigumigu’nun öyküsünü: Blogdan Marka Yaratmak adlı seminerimde anlatacağım. Future Eğitim Kampı yaratıcı sektörlerde kariyer düşünen gençler için çok önemli bir etkinlik, tüm programı buradan görebilirsiniz. 26 yaşından küçükseniz uygun fiyatlı Future delege biletinizi alıp Future seminer ve panellerine -ve tabii tüm Kristal Elma oturumlarına da- katılabilirsiniz. Kayıt olurken Future’ın kendi uygulaması Future Match‘e de bir göz atın.

3- Bigumigu Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nin Medya Destekçisi!

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da festivali tüm detaylarıyla sizlere aktarmak üzere çoktan çalışmaya başladık bile! Bigumigu editör kadromuz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kristal Elma boyunca çok değerli isimlerle genişleyecek, tüm önemli oturumları detaylı olarak aktaracağız. Bu yıl oturumları aktarmanın ötesinde, Kristal Elma’nın tüm köşe bucağını, detaylarını, festivalde olan biteni Bigumigu’da bulabileceksiniz. Kristal Elma yayınlarımız, tıpkı SXSW 2014 ve Cannes Lions 2014 projelerimizde olduğu gibi Akbank‘ın değerli desteğiyle sizlere ulaşacak.

Kristal Elma’ya oturumları izlemeye, ödül törenine katılmaya ya da sadece etrafta dolaşıp yaratıcı atmosferi ciğerlerinize çekmeye gelmek için katılanlar, işleri yüzünden festivale gelemeyip gelişmeleri sosyal medyadan izlemeyi tercih edenler, kısacası Kristal Elma’ya en ufak bir ilgisi olan herkesi 17, 18 ve 19 Eylül günleri Bigumigu.com’a ve Bigumigu Twitter hesabına bekliyoruz. Festivale gelmek isteyip hala kayıt olamayanlar şuradan hızla alabilir biletlerini.

Görseller: Animasyon Cumhuriyeti, Vimeo, Kristal Elma