Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kitap Okuyan Hayırsever Yakışıklılar Şimdi Daha Şık

Kitap Okuyan Hayırsever Yakışıklılar Şimdi Daha Şık

Banana Republic, yeni sezon ürünlerini Instagram’da Hot Dudes Reading ile tanıtırken, aynı zamanda hayırlara da vesile oluyor.

Hot Dudes Reading”, son dönemde Instagram’da popüler olmuş, ilgi çekici hesaplardan biri. Hesaptaki fotoğraflardan görüyoruz ki, hesabın görsel içeriğini yolda, metroda, otobüste kitap okuyan yakışıklılar sağlıyor.

Banana Republic, yolunu Hot Dudes Reading Instagram hesabıyla kesiştirmiş ve kendi imajıyla bu kitapsever yakışıklılar arasında zekice ve oldukça sempatik bir bağ kurmuş. Yeni ürün koleksiyonunu Hot Dudes Reading Instagram hesabında görücüye çıkarmış.


Görsel; Banana Republic


Görsel; Banana Republic

Hesabın orijinal yakışıklılarının, Banana Republic bahar koleksiyonu içinde poz veren modellerden pek de geri kalır yanı olmadığından, sponsorlu gönderilerle gerçek gönderiler arasındaki fark belli belirsiz. “The Hot Dudes Reading” takımı, hesabın kimliği ve dilinin bozulmaması için ellerinden geleni yapmışlar ve fotoğraf başlıklarında dahi Banana Republic’le omuz omuza çalışmışlar.

Hot Dudes Reading, aynı zamanda imkanı olmayan çocuklara kitap sağlayan bir organizasyon olan “First Book”a bağış toplamak için kolları sıvamış ve Banana Republic de bu organizasyondan desteğini esirgememiş.

#HotDudesReadingforaCause etiketiyle desteklenen kampanya fotoğraflarını hem @hotdudesreading hem de Banana Republic Instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

Manşet Görseli; Matt Gazda