Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İşte beklenen.

İşte beklenen.

Hayır, hayır düşündüğünüz şey değil. Logo filan değişmedi tabi ki 🙂

Haber şunla alakalı; Porsche Web-Cinema. Porsche; interaktif uygulamalar açısından çok takdir ettiğim bir markadır. Sadece bu değil her açıdan takdir ediyorum, o ayrı.

Şöyle ki; her yeni model için bir mikro site hazırlanır, bazen motor sporları ve Porsche felsefesi için de bu tip sitelere rastlanır. Ayrıca her ülke için ayrı bir web sitesi vardır ve bunlara yönlendirme de beklenilen şekildedir. Web sitelerinde müzik olduğu zaman ses kısma düğmesi bulunur. Yani Porsche kalite beklentisini web uygulamalarına da doğru bir şekilde yansıtırken, sadece satın alıcılar değil hayranlara da önem verir.

Sitelerde modeller hakkında detaylı bilgiler ve fotoğraflar, videolar, motor sesleri (bu Porsche için çok önemli), 360derece model incelemeler kısacası tüm multimedya bileşenleri yer almaktadır. Bunlardan indirilenler olur, telefona, ipod a yollananlar olur vs. (fiyat bilgileri dahi düzgünce yer alır SAAB gibi değildir.)

Ve nihayet Porsche bütün orijinal videolarını ve sesleri&müzikleri bir çatı altında topladı ve hayranlarını ne kadar önemsediğini gösterdi. Videoların çoğunu seslendiren alman amcanın Almancası da dinlemeye değer.

Bu uygulama maalesef birçok markada ya hiç ya da doğru bir şekilde kullanılmıyor. Videolara ulaşmak saçma şekillere girmek gerektiriyor. Porsche bunlara uygun ve gereken çözümü sunuyor bizlere.

Porsche nin yaptığı bu güzel başlangıcı sürdürmesini dilerken sizlere; geçenlerde bir GT3 (996) e bindiğimi ancak o yarış koltuğuna sığmadığımı itiraf ederek veda ediyorum…

Porsche’yle kalın sevgili bigucanlar…

(bahsi geçen site tam ekran izlenmelidir)