Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İnstagram’ın İlk Reklamvereni Michael Kors Oldu

İnstagram’ın İlk Reklamvereni Michael Kors Oldu

Instagram bir süre önce duyurduğu reklam modelini llk kez Michael Kors ile yaptığı işbirliği ile hayata geçirdi.

Instagram reklam modelini zaten kısa bir zaman önce duyurmuştu, ardından da bir Instagram reklamının nasıl görüneceğinden haberdar olduk. Instagram’ın gerçek bir reklam alacağı o gün de geldi çattı, ilk reklamvereni Michael Kors oldu.

Evet reklam yalnızca aynı günün sabahında bile 65 bin beğeni ve 540 yorum almıştı ( şu an 230 bin beğeniyi geçmek üzere) ama peki bu yorumlar ne diyor?
Michael Kors’un Instagram’ın ilk reklamvereni olurken aldığı bir riskti belki bu da. Elbette gelen binlerce yorum markanın içeriği ile ilgili olmaktan çok insanların alıştığı akışının arasına giren sponsorlu reklam ile ilgili.. Michael Kors’un da denediği gibi markalar Instagram’ın doğasının içinde hoş görünecek ve oraya ait hissettiren içerikler yaratmaya dikkat edecektir ama postların sağ üstündeki ‘sponsorlu’ ibaresi bu tepkilere neden olacaktır (azaralarak bitecek olsa da). Instagram’ınBurberry, Lexus ve Macy’s ile birlikte çalışarak reklam modelinin örneklerini çoğaltacağı biliniyor fakat zamanlaması belli değil.