Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
“Huysuz ve Tatlı” Castra Castra Geliyor!

“Huysuz ve Tatlı” Castra Castra Geliyor!

Huysuz Virjin’in ve yaratıcısı Seyfi Dursunoğlu’nun zorlu, meşakkatli ve ışıltılı hayat mücadelesini anlatan “Huysuz ve Tatlı” serisi, Şokopop YouTube kanalında yayına girecek.

Huysuz Virjin, Türkiye’nin en unutulmaz karakterlerinden biri. Aynı zamanda Türkiye’nin sosyal ve kültürel yapısına dair önemli ipuçları sunan tarihi bir karakter. Her daim yıkılması gereken tabularla mücadele eden bir ülkeyiz ne de olsa. Huysuz Virjin ve yaratıcısı Seyfi Dursunoğlu da bu mücadelenin içindeydi. Gerçi Huysuz Virjin’in ve diğer mücadelecilerin bizlere bıraktığı mirasa ne kadar sahip çıkabildik, orası bir parça şüpheli. YouTube’da Huysuz Şov’dan bölümler izlediğinizde görüyorsunuz ki, Türkiye’nin tabularla dolu o eski haline bile özlem duyacak duruma gelmişiz. Bir zamanlar Huysuz Virjin’in yaptığı gibi mizahla dışa vurabildiğimiz özgürlük, şimdilerde hepten kapana kısılmış durumda sanki. Siz ne dersiniz?

Türkiye’nin ilk, en meşhur ve en sevilen drag queen’i Huysuz Virjin

Tam da böyle bir dönemde biyografik bir inceleme serisi diyebileceğimiz “Huysuz ve Tatlı”nın yayına girecek olması sevindirici. Bu şekilde Huysuz Virjin ve yaratıcısı Seyfi Dursunoğlu hakkında daha fazla şey öğrenebileceğiz. Ayrıca onu, bu tür yapımlarla anmak bir yerde Türkiye’nin gönül borcu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

ŞOKOPOP (@sok_o_pop)’in paylaştığı bir gönderi

Serinin, eğlenceli ve samimi içerikleriyle büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Şokopop’un YouTube kanalında yayına girecek olması da güzel haber. Böylece geniş bir izleyici kitlesine ulaşabileceğini bekleyebiliriz. Serinin yapımcılığını, Pembe Hayat Derneği ve Pembe Hayat KuirFest üstlenmiş. İlk bölüm 9 Mart Cumartesi günü yayınlanacak.

Şokopop hakkında derinlemesine bilgi sahibi olmak isteyenler, birkaç yıl önce kendisiyle gerçekleştirdiğimiz röportaja şuradan göz atabilir.

Görsel: Şokopop