Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Kadın Düşündüğünden Daha Güzeldir

Her Kadın Düşündüğünden Daha Güzeldir

Dove, gerçek güzellik kampanyasına devam ediyor ve kadınları düşündüklerinden daha güzel olduklarına ikna ediyor.

Dünyada kadınların yalnızca %4’ü güzel olduğunu düşünüyor, Dove ise ‘Düşündüğünden daha güzelsin.’ diyor her fırsatta, gerçek güzellik damarından giderek. Marka uzun zamandır stratejisini üzerine kurduğu kendine güven ve pozitif olma kavramlarını genç kızlar ve kadınlar için yaptığı iletişimde ayrı ayrı kullanıyor. Henüz geçtiğimiz günlerde genç kızlar için hayata geçirdiği kampanya burada.
Marka son reklam filminde çok etkileyici bir şekilde bir sosyal deneyi hayata geçiriyor, kampanyanın arkasında güçlü bir hikaye var. İlk kez bir araya gelmiş ve zaman geçirmiş kadınlar, bir koltuğa oturtuluyor ve kendilerini ayrı diğer kadınlardan birini ayrı, fiziksel özellikleriyle tarif ediyorlar. FBI’dan eğitim almış ve suçluların saptanması için robot resim çizen adli çizer-sanatçı Gil Zamora onları çizmeye başlıyor.
Deneye katılan kadınlar salondaki sergide görüyorlar ki esasında kendilerini gördüklerinden çok daha güzeller. Filmin etkisini izlemeden hissetmek zor.

Kampanyanın mikrositesinde çizimleri yapılan her kadının hikayesini birer belgesel tadında izleyebilir ve sanal sergiyi gezebilirsiniz.
Dove’un uzun zamandır yürüttüğü ‘gerçek güzellik’ kampanyasının önceki ayaklarına bu haberlerle göz atabilirsiniz: