Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hayvanların Çiftleşme Ritüellerini Taklit Eden İnsanlar

Hayvanların Çiftleşme Ritüellerini Taklit Eden İnsanlar

Sagami, insanların, hayvanların birbirine kur yaptığı sırada birbirleri karşısına geçip ilginç hareketler sergilediği sahneleri dans figürleriyle canlandıran bir reklam filmi hazırladı.

Japon prezervatif markası Sagami, prodüksiyon şirketi Stink‘le “Act Of Love” adını taşıyan bir reklam kampanyası hazırladı. Turna, flamingo, penguen ve güvercinin aralarında bulunduğu kuşlar ile zürafa, tilki, akrep, yengeç, hamster gibi farklı hayvanların çiftleşmek üzere birbirlerine kur yaparken sergiledikleri ritüeller, Londra’nın South Bank bölgesinde İngiliz dansçılar tarafından canlandırıldı.

Greg Brunkalla‘nın yönettiği bu eğlenceli ve keyifli reklam filmi, eğer insanlar hayvanların çiftleşmek için ortaya koyduğu teatral hareketler ve dans figürleri eşliğinde flört etseydi nasıl görüntüler ortaya çıkacağını gösteriyor. Kampanya için hazırlanan ve kampanya ile aynı adı taşıyan internet sitesinde, 73 hayvanın çiftleşme döneminde birbirlerine nasıl kur yaptığı siyah-beyaz renkteki basit çizimlerle birlikte anlatılıyor.

Künye:

Marka: Sagami
Reklam Ajansı: Projector Japan
Yaratıcı Ajans: Rock’n Roll Japan
Yaratıcı Yönetmen: Yoichiro Tanaka
Proje Yöneticisi: Shimpei Oshima
Yönetmen: Greg Brunkalla

Görsel: YouTube