Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Graffiti Sanatçısı Pref ve Fendi Ortaklığıyla Bulmaca Gibi Koleksiyon

Graffiti Sanatçısı Pref ve Fendi Ortaklığıyla Bulmaca Gibi Koleksiyon

İtalyan moda evi Fendi, graffiti sanatçısı Pref ile birlikte Roma Amor isimli bir koleksiyon hazırladı.

Graffiti sanatçısı Pref, cümlelerin formunu ve biçimini değiştirerek duvarlarda farklı bir hava estiriyor. Sanatçının çalışmalarından derlenen haberimizi 2018 Eylül ayında yapmıştık. Dünya çapında tanınan sanatçı özgün çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Günlük hayatta kullanılan kelimelere yeni formlar kazandıran sanatçı yarattığı eserlere alt metinler kazandırırken estetik bir anlayış güdüyor.

Pref yeni projesinde dünyaca ünlü lüks İtalyan moda evi Fendi ile birlikte çalıştı. Roma Amor isimli yeni koleksiyonunu tanıtan Fendi, son yılların modası neon kültürünü göz alıcı tasarımlarla birleştiriyor. Kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde giyim ve aksesuarlarda oluşan koleksiyonun en dikkat çekici yönü Pref’in ikonik Fendi logosunu farklı versiyonlarda yeniden yorumlaması oldu.

Şirketin klasikleşmiş kahve tonlarına ve imza logosuna değişiklik katan Pref, neon parlaklığını yeşil, turuncu, pembe, sarı ve kırmızı gibi canlı renklerle birleştirdi. Hazırlanan tasarımlar gömleklerde ayakkabılara kadar Fendi’nin ürünleri üzerinde yer aldı. Koleksiyon 14 Mayıs’tan itibaren Fendi mağazalarında ve internet sitesinde satılmaya başlandı.

Görsel: instagram.com/pref_id