Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gölgelerin Başrolde Olduğu Bir Sahil Yürüyüşü

Gölgelerin Başrolde Olduğu Bir Sahil Yürüyüşü

Scotdrone'un sahilde drone'la çekilmiş yürüyüş videosu, tuhaf ama şirin görüntüleriyle izleyenlerin kalbini çaldı.

Scotdrone; reklam fotoğrafçısı, drone operatörü ve videographer David Wilkinson tarafından yönetiliyor. Fotoğrafları Wilkinson’a birçok önemli ödül kazandırmış; ulusal ve yerel basında çeşitli yayınlarda yer almış. Sanatçı; çeşitli turizm kuruluşları, ikonik turistik mekanlar, emlak acenteleri, her büyüklükteki işletmeler (akademik ve kamu sektörü kuruluşları dahil) ve bağımsız sanatseverler için çalışmalar yapmış. Fotoğrafçılıkta bir geçmişe sahip olmak ve çarpıcı bir görüntü/çekim yaratma becerisine sahip olmak, Scotdrone’ı kendi kulvarında bir adım öne çıkarıyor. Buna rağmen sanatçı, yeni şeyler denemekten ve keşif yapmaktan da asla vazgeçmiyor. Öyle ki bu yaz drone’la çekilmiş hatıra filmi tadındaki videolarından biriyle sosyal medyanın kalbini çaldı.

Videoda 3 köpeğiyle yaptığı sade bir sahil yürüyüşünü drone’la ölümsüzleştirmiş. Ancak gölgelerin uzun olduğu bir saatte çekim yapılması, figürlerin yerine gölgelerin öne çıkmasıyla sonuçlanmış Sonuçta da izlerken tuhaf bir haz veren görüntüler ortaya çıkmış.

“En sevdiğim drone videolarımdan biri”

Sanatçı paylaşımında şu ifadeleri kullanmış: “Kendi yaptığım videolar arasında tüm zamanların en sevdiğim drone videolarından biri – ben ve 3 hızlı Whippet, sahilde yürüyüşteyiz (en sevdikleri yer!)😁”

Merak edenler için bir parantez açayım; Whippet, İngiltere kökenli tazı benzeri bir köpek ırkı imiş.

Geçtiğimiz ay paylaşılan video Instagram’da 1 milyon 200 bini aşkın beğeni toplamış:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Scotdrone (@scotdrone)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: Scotdrone