Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gölde haftasonu…

Gölde haftasonu…

Arzu edilen hayale doğru bir adım daha yaklaşmış olmanın gurur veren örneği. Evet, artık reklam her yerde…(kısmen ve rahatsız etmeden)

Hedef kitlesine şehir yaşamından sıkılmış insanları koyan Bolu Sünnet Gölü yanındaki dinlenme tesisi Mudurnu Doğal Yaşam Hoteli girişimci ruhun farklı bir örneğini sergiliyor.

Hotel ile aynı yönetime (Mudurnu Tavukçuluk) ait olan Seben Mudurnu Ayran, private label ürün üretirmiş gibi yapıp kışın bu güzel havalarında Bolu’ yu görmemiz ve Sünnet Gölü’nde strese bir mola vermemiz için bizleri davet ediyor.

Arayıp öğrendiğim kadarıyla her hangi bir ajansla çalışmayan şirket; iyi bir bütünleşik pazarlama örneği sergilemiş ve geçmişte çeşitli gazete & dergilerde kendini göstermiş.

Ayranda gösterilen site ise, 2005 yılında Bolu eşrafından BayReklam a yaptırılmış.

Perakende satıştan ziyade büfe & lokanta gibi mekanlara dağıtım yapan bir ayran markası için, risksiz ve muhtemel getirisi olan bir uygulama benim hoşuma gitti. Haber yapayım dedim.

Umarız girişimci ruhun etkin ve verimli yönetimi doğrultusunda iyi bir ajans ile çalışır kendini “biz biguda haber olduktan sonra…” diye anlatmaya başlar.

Ayran

Ayran