Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gençler, Pierre Cardin’de Bir Gün Çalışarak Babalar Günü’ne Özel Gömlek Tasarladı

Gençler, Pierre Cardin’de Bir Gün Çalışarak Babalar Günü’ne Özel Gömlek Tasarladı

Pierre Cardin, Babalar Günü’nde kendi emekleriyle kazandıkları parayla babalarına hediye almak isteyen gençleri 1 Günlük İş projesinde buluşturdu.

Pierre Cardin, Babalar Günü’nde babalarının parasıyla değil kendi alın teriyle kazandıkları parayla hediye almak isteyen gençlerle birlikte gerçekleştirdiği projeyle bu yıl da takdir toplayan bir çalışmaya imza attı.

Geçtiğimiz yıl, “1 Günlük İş” projesiyle 50 genci tasarımdan, vitrin mankenliğine, raf düzenlemeden, satış elemanlığına kadar pek çok farklı iş kolunda 1 günlüğüne istihdam eden marka, bu yıl ise 18-25 yaş 150 gencin 1 gün süreyle istihdam edilmesini ve kendi emekleriyle babalarına hediye yaratıp satın alabilmesini sağladı.

Projeye katılabilmek için www.1gunlukis.com internet adresinden 22.000 genç başvurdu. Projeye katılan gençler, kumaş, renk ve düğme seçimini kendilerinin yaptığı, Babalar Günü’ne özel bir gömlek tasarladı. Gömleğin içine, kalbin tam üstüne denk gelen kısıma “Kalbin Her Attığında Seni Ne Kadar Çok Sevdiğimi Hatırla. Babalar Günün Kutlu Olsun.” yazan duygusal bir mesaj da yerleştirildi ve gençlerin gururla hazırladığı bu ürün, Türkiye’deki tüm Pierre Cardin mağazalarında 79, 95 TL’den satışa çıkarıldı.

1 günlük mesaileri sonunda 250 TL değerinde hediye çeki kazanan gençler, hediye paketlerinde yer alan QR Kod sayesinde çalıştıkları anlarda kaydettikleri görüntüleri ve babalarına iletmek istedikleri Babalar Günü mesajlarını ekleyebildi.

Kampanyada Y&R İstanbul‘un imzası bulunuyor.

Görsel: Vimeo