Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Game of Thrones’un 3. Sezonu Ejderhalarla Geliyor

Game of Thrones’un 3. Sezonu Ejderhalarla Geliyor

Game of Thrones 3. sezonun ejderhalı tanıtımı, yaratıcı uygulamalarla yapıldı.

Game of Thrones’u daha yayına girmeden radarımıza almış,yayına girer girmez de ilgiyle izlemeye başlamıştık. İlk sezon su gibi akıp gitti, ikinci sezonu beklerken nefis çalışmalarla sezon iletişimi başladı. Geldik üçüncü sezona. Bu sezon artık ejderhaları yeniden göklerde göreceğimizin ipucunu vererek müthiş merak uyandıran bir tasarımı oldukça güzel uygulamalarla hayata geçirmiş dizinin yapımcı kanalı HBO.

Bu hafta pazar günü New York Times sayfalarının üstünde beliren ejderha gölgesi, salı günü imdb.com sitesinde görülmüş. NY Times’ın iki sayfasında gölge altında kalan makalelerin ne dediğini Yahoo şurada inceliyor, makaleler gerçek gibi ama sahte oldukları düşünülüyor ki bu tip bir işteki incelik de böyle detaylardan çıkıyor ortaya.
İletişimin -şimdilik- doruk noktası da HBO binasına giydirilen uygulama. Ejder gölgesinin en çok yakıştığı yer burası olmuş kesinlikle.
Dizinin haftaya başlayacak olan ve bizde de ABD ile aynı hafta içinde gösterilecek yeni sezonunun tanıtım filmini de aşağıda izleyebilirsiniz. Ben sürpriz bozulmasın diye daha izlemedim 😛

https://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw