Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fame – 24 Saatliğine Twitter Şöhretliği

Fame – 24 Saatliğine Twitter Şöhretliği

E-Bay'in, geçen sene yaptığı bağış kampanyasıyla ünlü kişiler, bağışta bulunanların Twitter takipçisi oluyorlardı. Bu sefer de benzer bir içgörü ile Twitter'da binlerce hatta milyonlarca kişi tarafından takip edilip, Twitter ünlüsü olmak isteyenler için Fame adında bir çekiliş oyunu hayata geçirildi.

Fame
'i 
Twitter hesabı üzerinden senkronize eden kullanıcılar, hergün yapılacak çekilişle bir günlüğüne Twitter’da şöhret olma şansını yakalıyorlar 🙂 

Sistem ise şu şekilde işliyor; çekiliş sonucunda belirlenen talihli Twitter kullanıcısı, bir gün boyunca çekilişe katılanlar tarafından otomatik olarak takip edilmiş oluyor. Eklenen takipçiler 24 saatin sonunda yine otomatik olarak sistem tarafından geri alınıyor. Ancak isteyen kullanıcılar Twitter’da ünlenen kişiyi takip etmeye devam edebiliyorlar.

Fame’i geliştirenlerin en büyük hedefi ise çekilişle belirlenecek bir kişiyi, 21 milyon takipçisi bulunan Lady Gaga‘dan bile daha fazla takipçiyle buluşturup, onu dünyanın en ünlü Twitter kullanıcısı yapmak.

21 milyonu yakalayabilecekler mi bilmiyorum ama, bir furya olur da yakalarlarsa Lady Gaga'ya hakkaten yazık olur 🙂