Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
En güzel yol arkadaşı kim?

En güzel yol arkadaşı kim?

Alfa Romeo & Scarlett Johansson – En güzel yol arkadaşları

İngiltere’de MPH Motor Show ve 4Car web sitesi tarafından yapılan ankette erkeklere hangi otomobilde kiminle seyahat etmek istersiniz? diye bir soru yöneltildi. Ankete katılanlar arasında en yüksek oyu alan ise ünlü aktris Scarlett Johansson ve Alfa 8C Competizione ikilisi oldu.

Anket sonuçlarına göre en yüksek oyu alan (%23) Scarlett Johansson’u bugünlerde dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak gösterilen Jessica Alba takip etti. Tabii ankette hangi kadınla seyahat etmek istersiniz diye bir soru yoktu ama ilk beş tamamen kadınlardan oluştu! İlk beşteki diğer kadınlar da üçüncü olan Jodie Kidd (%14), onu takip eden Cameron Diaz (%13) ve beşinci sıradaki Eva Longoria (%10) oldu.
Listedeki erkekler ise Jeremy Clarkson (%7) ve The Stig (%7), Lewis Hamilton (%2), David Beckham (%1), ve Daniel Craig (%1) olarak sıralandı.
Alfa 8C Competizione ise yüzde 30 oy en çok tercih edilen otomobil oldu. Onu Bugatti Veyron (%13), Lamborghini Gallardo Superleggera (%9) ve McLaren F1 (%11) takip etti.

Alfa Romeo 8C Competizione

Scarlett Johansson