Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elveda sosyal kimliklerim ‘Sosyal İntihar Makinesi’

Elveda sosyal kimliklerim ‘Sosyal İntihar Makinesi’

İnternet dünyasından pek çok sıkıldınız ama tek tek sitelere girip hepsini yok etmekle de uğraşmak istemiyorsunuz, uğraşsanız da çoğu bu istediğinizi çok uzun bir süreçte gerçekleştiriyor.

Bu sorunun çözümü için, hesaplarınızdan kurtulabilmeniz için Web 2.0 Suicide Machine sitesini yapmışlar.

Site kabaca Facebook, MySpace, Linkedin, Twitter hesaplarınıza girip (şifreleri siz veriyorsunuz), ordaki resimlerinizin yerine başka resimler koyup, şifrelerinizi değiştirip, arkadaşlarınızı ve dahil olduğunuz liste ya da grupları yok etmek üzerine. Normalde tek tek bu işlemleri yapmanız 9 saatlik bir işlemken bu site üzerinden 1 saat gibi bir zamanda kendizi bu sitelerden silebiliyorsunuz.

Sistem yeniden aynı hesaplar üzerinden belirtilen sitelere girmenizi engelliyor (hali ile email gibi bilgilerinizi de değiştiriyor). İşleme bir kere başlayınca iptal etmek olmuyor, ciddi değilseniz hiç bulaşmayın :))Sistem nasıl bir şey videosu

Suicide Machine an itibari ile Facebook ile birbirine girmiş durumda. Facebook sitenin IP’sini banlamış, üzerine bir de ihtar emaili atmış.  Suicide Machine sitesinin ana sayfasında geri sayım var emaile yanıt verme konusunda.

Bakalım neler olacak 😀

Şu ana kadar sistemi kullananların istatistikleri ise şöyle:

58,401 arkadaş birbirinden ayrılmış
230,922
tweet silinmiş

891 kişi sistemi kullanmış.