Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​El İşçiliğinin Bohem Hali: Chivit

​El İşçiliğinin Bohem Hali: Chivit

Chivit’in tamamen doğal malzemeleri, kadim zanaatlerin tornasında hayat buluyor.

Özgül ve Tolga Turan çiftinin eseri olan Chivit, adını çivit mavisinden alıyor. Tamamen doğal ve geri dönüşüme uygun malzemeler, unutulup gitmeye yüz tutmuş kadim zanaatlerle işlenip, içine Chivit’in bohem ruhu üfleniyor.

Chivit’in doğa dostu tasarımlarının yapımında, el dokuması, indigo boyaması kumaşlar, patchwork, keçi kılından dokunmuş Ehram kumaşı gibi özel ve yapımı uğraş gerektiren malzemeler kullanılması ilk dikkatimi çeken detay oldu. Tamamen el yapımı olan deri aksesuarlar (cüzdan, saat kayışı, çok amaçlı kılıflar) genel olarak, sade ve şık tasarıma sahip olsalar da benim favorim Chivit’in en kendine has ürünü olduğunu düşündüğüm Holster.

Chivit, alternatif ve rahat giyinmeyi sevenlerin hemen benimseyeceği tarzıyla, çevre dostu malzemelerle el işçiliğini buluşturup ortaya çıkardığı minimal tasarımlarıyla benim gönlümü fethetti bile!

Chivit’in tüm ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Every step is made by hand and filled with the feelings of joy, excitement and happiness ✨ #coffeedripper #dripper #ceramic #allbyhand #handicraft #handmade #handcraft #indigo #chivitofficial #pourovercoffee #atelier

Posted by Chivit on Friday, April 17, 2015

Görsel; Chivit