Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Efsane İstanbul’da

Efsane İstanbul’da

v:* {behavior:url(#default#VML);}
o:* {behavior:url(#default#VML);}
w:* {behavior:url(#default#VML);}
.shape {behavior:url(#default#VML);}

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4


/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Bir işi yaptığının değil onu nasıl yaptığının önemini bu kez Channel Nº5’dan dinliyoruz. Filmin 60 saniyelik versiyonu burda, 2 dakika 20 saniyelik uzun versiyonu da şurada.

Kendisi ile bir erkek olarak ilişkim, gençlik yıllarımda adını duyduğum, şimdilerde zaman zaman tanıştığım ileride de klasiklerim arasında olacak bir koku ve bu sürecin bir çok erkek içinde benzer şekilde geçerli olduğunu düşünmekteyim, bayanlar kısmına giremiyorum bile o derece… 

Bir Merlin Monroe kadar idol olmuş olan Channel Nº5’ın yeni hazırladığı film (sitede de kendileri the film diyorlar ve kesinlikle bu sıfatı hak ediyorlar) yine kendine yakışır bir efsane olan Orient Express ile İstanbul’a olan yolculuğunu ve bu yolculuk esnasında gelişen olayları sonunda da İstanbul’da mutlu sonla biten bir hikayeyi içeriyor.

Sitede ayrıca özel koleksiyon bir dvd edasıyla bir sahne arkası ve marka hikayesi bulunması bu işlerin sadece güzel ablalarla olmayacağı her işin özünü oluşturacak bir felsefeye dayanması gerekliliği gösteriyor.

Not: Kullanılan sahneler, sanat yönetmenliği adına muhteşem kareler olsa da İstanbul’u tanımayan bir izleyici olarak bakıldığında otantik bir şehir imajı çizmesi insanı burkmuyor değil, fakat özümüze bakınca bunları bizim bir parçamız olduğu kesin ama benim altını çizmek istediğim nokta biz sadece bu parçadan ibaret olmadığımız.