Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Doritos’tan Fongogo’daki Gençlere Mesaj: Cesaret Et Hayalini Gerçeğe Dönüştür

Doritos’tan Fongogo’daki Gençlere Mesaj: Cesaret Et Hayalini Gerçeğe Dönüştür

Doritos Türkiye'nin Fongogo kitlesel fonlama platformu iş birliğiyle gerçekleştirdiği kampanya gençlerin hayallerini gerçekleştirmesine destek oluyor.

Projelerin kullanıcılar tarafından tanıtıldığı ve değişen tutarlarda yardım seçenekleri sunarak projesine destek bulmaya çalıştığı kitlesel fonlama kampanyaları hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için etkili bir araç. 21’inci yüzyılın proje finansman yönetimi olarak öne çıkan kitlesel fonlama kurumlardan veya bireylerden gelen paranın doğrudan proje sahibine ulaşmasını sağlıyor.

Doritos Türkiye kitlesel fonlama ile gençlerin hayalini gerçekleştirmesine yardımcı oluyor

Gençlerin hayatı cesurca yaşamasına ve hayalleri gerçekleştirmesine destek olmak isteyen Doritos Türkiye de Fongogo kitlesel fonlama platformu iş birliği ile #bicesaret kampanyası gerçekleştiriyor. Oliver imzalı kampanyada hayata geçirmek isteği projelerini Instagram ve Facebook aracılığıyla geniş kitlelere yayan proje sahipleri reklam ve tanıtımlarını yapıyor.

Türkiye’nin sayılı kadın orkestra şeflerinden biri olan ve Forbes Türkiye’nin “30 altı 30” listesine girmeyi başaran genç yetenek Nisan Ak ve gezgin Barkın Özdemir markanın başlattığı kampanya ile hayalleri olup kaynağı olmayan gençlere #bicesaret diyor.

Nisan Ak’ın hikayesi gençlere cesaret veriyor

Doritos Türkiye kampanyası ile gençleri cesaret göstermeye ve hayallerini gerçekleştirmeye davet ederken kitlesel fonlama sisteminin önemine de dikkat çekmiş oluyor. Marka kampanya kapsamında gerçekleştireceği tanıtım faaliyetleri ile projeleri sosyal medya üzerinden daha fazla insana ulaştırıyor.

Yetenek ve medya şirketi WeFantastic bünyesinde bulunan Nisan Ak hikayesi ile #bicesaret kampanyasının tanıtım yüzlerinden biri oldu. İlham veren hikayesini anlatarak projesi olan gençleri kampanyaya davet eden videolarda yer aldı.

Çevre, Dans, Eğitim, Kültür-Sanat, Film, Müzik, Spor, Tasarım-Mimari, Teknoloji ve Turizm konularında hazırlanan projelerin yer aldığı Fongogo’da başvurular 10 Mart tarihine kadar devam ediyor. Bu destekten yararlanmak isteyen proje sahipleri Fongogo üzerinden #bicesaret kampanyasına başvuruda bulunmaları gerekiyor. Fongogo tarafından onay verilen ve sisteme dahil olan projelere yapılan fonlamalar 10 gün içerisinde proje sahiplerine transfer ediliyor.

Görsel: Instagram