Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
DAB Motors, Elektrikli Motosikletini Olimpiyat Temalı Versiyonlarıyla Tanıttı

DAB Motors, Elektrikli Motosikletini Olimpiyat Temalı Versiyonlarıyla Tanıttı

DAB Motors, ilk elektrikli motosikleti DAB 1α'yı Olimpiyatlar için farklı spor temaları altında özelleştirerek tanıttı.

DAB Motors, Paris 2024 olimpiyat oyunlarının beş halkasını özel yapım elektrikli motosikletleriyle yorumladı. DAB Custom Studio (DCS) tarafından tasarlanan bu araçlar, tıpkı Olimpiyat halkaları gibi renk kodlu. Her renk bir spora karşılık geliyor. Mavi sörfü, yeşil tenisi, sarı basketbolu, ​​kırmızı boksu ve siyah kaykayı temsil ediyor.  ‘A la gloire du sport’ başlıklı koleksiyonda tuval olarak DAB 1α motosiklet kullanılmış.

Amaç, 26 Temmuz ile 11 Ağustos arasında gerçekleşen Paris 2024 Olimpiyatları için spordan ilham alan araçlar yaratmak olmuş.  2023 yılında Peugeot Motocycles tarafından satın alınan Fransız motosiklet markası DAB Motors, ilk elektrikli motosikleti DAB 1α’yı piyasaya sürmüştü. Bu aracı satın alan müşteriler daha sonra kişiselleştirme talebinde bulunabiliyor ve araçlarını Paris 2024 Olimpiyatlarından ilham alan tasarımlardan birine dönüştürebiliyor.

Özelleştirilebilir motosiklete, olimpiyat dokunuşu

Koleksiyonun ortaya çıkışı da doğal yollardan gelişmiş. DAB Motors’un kurucusu Simon Dabadie, bu yılki Paris 2024 Olimpiyatları’nda en sevdiği sporları sıralamış. İşi bitince DAB Custom Studio ekibine getirmiş ve karşılığında onlar da Oyunların beş halkasını yorumlayarak bu sporlardan ilham alan beş özel elektrikli motosiklet çıkarmış.

Sörfçüler mavi versiyonun özgür ruhlu stilinden etkilenebilir. Okyanus mavisine boyanmış elektrikli motosiklette, ön bagaj rafı ve sörf tahtası rafının yanı sıra büyük dalgalarda kullanabilecekleri özel bir DAB sörf tahtası da bulunuyor. Model ayrıca mavi neopren koltuk, arazi lastikleri ve gümüş çatalla birlikte geliyor; böylece sürücüler özel araçlarını kıyı bölgelerine, hatta Biarritz’e bile götürebilirler. Burası DAB markasının başladığı yer ve bu mavi versiyon bir bakıma şirketin başlangıcına bir saygı duruşu niteliğinde.

Tenis tutkunları özel DAB elektrikli motosikletin yeşil tonunun tadını çıkarabilirler. Araç, tenis topları ve piknik malzemeleri için bir taşıma arabasına sahip. Tarzı, yeşil ve beyaz ekose koltuğu, raket tutucuyu ve özel kahverengi lastikleri ön plana çıkarıyor.

Sahalardan bahsetmişken sarı, basketbola ve maç sırasında sahada oluşan enerjiye gönderme yapıyor. Aynı zamanda bu canlı gölgede parlayarak oyunun sokak kültürü ve hip-hop müziğiyle olan bağlantılarına da saygı duruşunda bulunuyor.

Görsel: DAB Custom Studio