Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocuğunuzla Rahat Bir Koşu İmkansız Değil

Çocuğunuzla Rahat Bir Koşu İmkansız Değil

Çocuğunuzla koşuya çıkabilmenizi amaçlayan KidRunner; elleri ve kolları serbest bırakan tasarımıyla hafif ve rahat bir koşu aksesuarı.

İşe gitmeden önce koşmak istiyorsunuz diyelim ama evde siz ve çocuğunuzdan başka kimse yok. Peki ne nasıl olacak bu koşu? Olamayacak diyenler, gelin o zaman sizi koşuya çıkarken çocuğunuzu da yanınıza almanıza imkan veren taşıyıcı KidRunner ile tanıştıralım.

KidRunner, farklı yol koşullarında çalışabilen bir taşıyıcı, bir koşu aksesuarı. Prensibi basit: Siz belinize aracı çekecek kemeri takıyorsunuz, çocuğunuz  aracın içinde oturuyor, siz koşuyorsunuz, onu da çekmiş oluyorsunuz. Aslına bakarsanız, bildiğimiz çekçek mantığının biraz modernize edilmiş, koşuya uyarlanmış bir versiyonu diyebiliriz.

KidRunner’ın tasarımı ergonomik. Dolayısıyla koşucuyu engelleyecek ya da koşuyu zorlaştıracak şekilde değil; koşucunun hareketiyle birlikte çalışıyor, dengesini ve gücünü kaybetmesine yol açmıyor. Koşan ebeveynler için tasarlanmış pusetlerin aksine ellerinizi de serbest bırakmanızı sağlıyor. El ve kolları özgür bırakan bu özelliğiyle dünyada tek.

koşu kidrunner bigumigu

koşu kidrunner bigumigu

koşu kidrunner bigumigu

Hem Koşucunun Hem Çocuğun Konforu

KidRunner koşuya yönelik pusetlerden %30 oranında daha hafif. Ayrıca kolaylıkla takılıp çıkarılabiliyor, katlanarak otomobilin bagajına sığabiliyor. Bu özellikleriyle her yere taşınabilir, hafif ve rahat bir aksesuar. Ayrıca farklı vücut tiplerine uyum sağlacak şekilde tasarlanmış. Hem kemeri takan yetişkinlerin, hem de çocukların  boy ve kilosuna göre ayarlamak mümkün.

Ödüllü tasarımıyla KidRunner farklı yüzeyler ve yol tipleri için uygun. Plaj, şehir, patika gibi her alanda kullanabiliyorsunuz. Hatta dilerseniz KidRunner ile maraton bile koşabiliyorsunuz. Patentli “Harmonic Damping System” (HDS) teknolojisi sayesinde koşucunun hareketi koltuk bölümünden yalıtılıyor. Böylece hem koşan için hem de taşıyıcıdaki çocuklar için konfor sağlanıyor.

Rahat Ve Güvenli

Taşıyıcı bölüm 6 aylıktan – 4.5 yaşa kadar çocukları taşıyabilecek güçte. Yani takribi 5-25 kg arası bir ağırlığa izin veriyor. İçinde seyahat eden çocuklardan gelen geri dönüşler oldukça olumlu. Çoğu çocuk o kadar rahat etmiş ki pusettekinden çok daha hızlı bir şekilde uykuya dalmış. Güvenliğe gelirsek KidRunner burada da iddialı. 5 noktalı emniyet kemeri ve uçaklarda kullanılan malzemelerle üretilmiş iç kısım çocukların güvenliğini en üst düzeye taşımayı amaçlıyor.

Şu an için ön sipariş toplayan KidRunner, 2018’in bahar aylarında piyasaya çıkacak. Bir sonraki adımda ise bisiklete takılan modelin geliştirilmesi düşünülüyor.

Görsel: KidRunner