Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Coca-Cola, Eğlenceli Ibiza Gecelerini Londra’ya Taşıdı

Coca-Cola, Eğlenceli Ibiza Gecelerini Londra’ya Taşıdı

Coca-Cola, 360 derece projeksiyon deneyimiyle Londra sakinlerini yalnızca birkaç adımda 2000 kilometre uzaklıkta yer alan Ibiza’daki bir partiye götürdü.

Doğu Londra’daki Brick Lane bölgesine yerleştirilen otomatik bir Coca-Cola makinesi, yoldan gelip geçen insanlara bir bakıma da olsa Ibiza sahillerine ışınlanma deneyimi yaşattı. İçecek makinesini ilginç bulanlar, kısa bir süre içinde makinenin başında toplanmaya başladı.

İnsanlarla bazı kelimeler konuşabilmesi için programlanan interaktif makine, onlarla bir süre etkileşime geçti. Daha sonrasında, ardında gizlediği eğlenceli deneyimle insanları bir araya getirmek için başka bir boyuta açılan sürgülü bir kapı gibi aralandı ve konuklar kendilerini birden bire Ibiza’daki Ushuaïa Beach Hotel’in hareketli partilerinden birinde buldu. Coca-Cola İspanya, bu ilginç kampanyayı Tango İspanya ajansıyla birlikte hazırladı.

Ibiza’dan gerçek zamanlı olarak yayın aktaran 360 derece projeksiyon sistemiyle donatılan parti platformundaki dansçılar ve şovlar Ushuaïa Ibiza Beach Hotel’deki coşkulu atmosferini ve ritmini birebir yansıtıyordu.

Otelin havuzu ve dekorasyonu da aynı şekildeki yansıtma yöntemiyle birebir olarak oluşturulan platforma aktarıldı. Böylece, insanlar 2000 kilometre uzakta olsalar bile bu eğlenceli deneyimi gerçeğe en yakın biçimde deneyimleme fırsatı yakalamış oldu.

Görsel. YouTube