Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Buick Yeni Otomobilinin İç Tasarımını Pinterest’te Yarattı

Buick Yeni Otomobilinin İç Tasarımını Pinterest’te Yarattı

Buick, 10 ünlü blogger ile Pinterest'te yeni otomobilinin iç tasarımı için ilham verici yarışma düzenledi.

Facebook, Twitter’da fikir, görüş ve hayatımıyla ilgili gelişmeleri paylaşma dışında Tumblr, Pinterest gibi ağlarda stilimizi, sahip olmak istediklerimizi ve zevklerimizi paylaşmaya da çok alıştık. Paralel evrende evimizi döşüyor, istediğimiz kıyafetleri giyiyor, istediğimiz şeylere sahip oluyor gibiyiz. Otomobil severler onunla ilgili içeriklerden bir board oluşturuyor kendine, modaseverler giyim kuşamla ilgili, mutfak aşkı olanlar da artık sanata dönüşmüş tasarım tabaklar paylaşıyor. Peki kim derdi ki, bu ağlarda yansıttığımız zevklerimiz gerçekten bir ürünü şekillendirecek, o ürün ete kemiğe bürünecek?
https://www.youtube.com/watch?v=DnVUZUht91M
Otomobil markası Buick, “Pinboard to Dashboard‘ isimli projesinde Pinterest kullanıcılarını 2013 model lüks arabalarına iç tasarım ilhamı yaratmaya çağırdı. En ünlü moda, tasarım ve yemek bloggerları ile onların ilham tablosunu yaratmaya davet eden markanın amacı daha genç hedef kitleye seslenebilmek sosyal medya aracılığıyla. Bu 10 blogger da kendi stillerini ve zevklerini yansıtan 2013 model Buick Encore’u tasarladı.
Kazanan Pinterest tablosu (board) Pinterest’te 4 milyon takipçisi olan Michael Wurm’un plaj görselleri, yumuşak tonlar kullanan tablosu olmuş, bu ilham veren Pinterest tablosu yeni model otomobolin iç tasarımına kumaşlar, renkler anlamında ilham verecek.
Buradan da kitle-kaynak ile parça parça otomobil satın almak haberini okuyabilirsiniz.