Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bu Kafede Her Şey Ücretsiz, Kaldığınız Sürenin Ücretini Ödeyin

Bu Kafede Her Şey Ücretsiz, Kaldığınız Sürenin Ücretini Ödeyin

Rusya'da başlayan konsept Londra'ya sıçramış, bu kafede her şey ücretsiz, yalnızca geçirdiğiniz dakikaların hesabı ödeniyor.

Ortak çalışma alanları trendini yakından takip ediyor ve yeni konseptleri paylaşıyoruz. Ziferblat kafe konsepti ise yepyeni bir anlayışa öncülük ediyor. Bu kafede yeme-içme, internet bağlantısı ücretsiz. Ziyaretçiler kafede oturdukları sürenin ücretini ödüyor yalnızca. İçerde çalışabilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilir, piyano çalabilir, resim yapabilirsiniz. İsterseniz bulaşıkları da siz yıkayın. Tamamen özgür bir alan, kafe. Orada geçirdiğiniz zaman üzerinden ödediğiniz para da kafenin sosyalleşmesi ve gelişmesi için kullanılıyor.

Kaldığınız dakikaya göre ücretlendirme için şöyle bir basit hesap var: bu kafede 1,5 saat oturursanız bu bir cappuccino’nun fiyatına eşit oluyor.

Rusya’da birçok noktada bulunan kafe zincirinin devamı da Londra’da. Konsept o kadar başarılı olmuş ki hızla yayılıyor ve kurucuları da internet sitesi üzerinden yeni şubeler için çağrıda bulunuyor.
Burada mekanın felsefesine dair bir sunum var.