Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Borcam Yeni İşiyle Nakliye Kamyonlarını Mecraya Dönüştürüyor

Borcam Yeni İşiyle Nakliye Kamyonlarını Mecraya Dönüştürüyor

Türkiye’deki her evin olmazsa olmazı Borcam, ‘Yeni Komşu’ isimli açıkhava kampanyasıyla nakliye kamyonlarını alışılmışın dışında bir mecraya dönüştürüyor.

Paşabahçe’nin en popüler ve yaygın ürünü Borcam’ın Türkiye sınırlarında bulunmadığı bir ev var mıdır? Sanmıyoruz! İşte ülkemizde neredeyse her gün kullanılan; kimi zaman ev hediyesi olarak götürülen kimi zaman da çeyiz sandıklarında yerini alan Borcam, bu kez de nakliye kamyonlarının üst yüzeylerinden evlerimize sesleniyor.

‘Yeni Komşu’ temalı iş ilhamını Borcam’ın taşıdığı domestik duygudan alıyor ve çok katlı apartmanların üst katlarında oturanları hedefliyor. Apartmana taşınan yeni komşulara dair duyulan merak merkeze alınarak yazılan ‘Üst kata taşınanlar çocuklu mu, değil mi?’ ‘Mahallede yeni biri. Acaba nereli?’ ve ‘Yeni komşu gelmiş kimin nesiymiş?’ gibi metinlerle çıkan bu açıkhava işlerinin final mesajları ise ortak: ‘Leziz bir Borcam yemeği / böreği / tatlısı başlatır arkadaşlığı’

Happy People Project imzası taşıyan bu yaratıcı mecra kullanımı işinin globaldeki başka örneklerini merak edenleri ise şuraya alalım:

 

 

Görsel: Adland,  Linkedin