Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu TEDxAlsancak’ta Konuşuyor

Bigumigu TEDxAlsancak’ta Konuşuyor

TED dünyanın en önemli konferans markası olunca TEDx adında bağımsız ve kar amacı gütmeyen bazı yerel etkinliklerin düzenlenmesi için de önayak olmuştu biliyorsunuz. Türkiye'de de 2 yıldır epey TEDx etkinliği düzenlendi.

TEDxAlsancak da spor ve sosyal medya konusuna odaklanarak özel bir etkinlik olarak tasarlandı. Benden de bir konuşma yapmam istendiğinde çok sevindim, zira hayatımı çoğunlukla sunum yaparak kazandığım için bu gibi organizasyonlarda kısa ve konu odaklı bir sunum yapma fikri beni çok heyecanlandırıyor.

Artık çoğunuzun bildiği üzere biricik oğlumuz Han'ın erken dünyaya gelişi planlarımızı oldukça derinden salladığından beri bir çok işimi, sözümü, planımı iptal etmek zorunda kalmıştım. TEDxAlsancak'a da çok önden verdiğim söze rağmen gidemiyordum ama organizasyondakiler çok büyük yardım ve esneklik göstererek beni aynı gün etkinliğe alıp, konuşturup, sonra da paketleyip gönderecekleri bir program hazırladılar sağolsunlar.

Spor ve sosyal medya konusunda yapılacak TEDxAlsancak sunumlarını Pozitif TV'den yarın sabah 10.00'dan itibaren canlı olarak izleyebilirsiniz. Benim sunum sanırım 12.00 civarında başlayacak. İzleyecek olursanız yorumlarınızı da esirgemeyin lütfen.