Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bigumigu SXSW Interactive Festivali’nden Bildiriyor

Bigumigu SXSW Interactive Festivali’nden Bildiriyor

Yalçın ve Ömer interaktif dünyanın gelişmelerini Teksas SXSW’den bildiriyor. Takip etmek için tık tık…

Hani yıl içerisinde sürekli duyduğumuz "gamification, solomo, transmedia" gibi popüler terimler var ya, işte o terimlerin hangilerinin trende dönüşeceğinin belirlendiği yere, SXSW Interactive'e gidiyoruz!
smiley

Avea'nın katkılarıyla gerçekleşecek gezimizde dijital pazarlama üstadı Ömer Lütfi Diri ile birlikte yüzlerce panel içerisinden itinayla seçtiklerimize katılacak ve gelişmeleri her gün Bigumigu'dan paylaşacağız. Paylaşacaklarımız katıldığımız etkinliklerde konuşulanlarla sınırlı olmayacak; tüm interaktif dünyanın önemsediği festivalde genel olarak havayı koklayıp etrafta neler oluyor, eğilimler hangi yöne gidiyor, onları da sezip anlatmaya çalışacağız.

Etkinlik programında ya da internette bir yerlerde görüp de "keşke Bigumigu buna da girip aktarsa içeriğini" dediğiniz paneller varsa yorumlara ekleyin lütfen. Farklı ipuçlarına da açığız, Mashable'da festivalle ilgili bir bilgi görüp bilmemiz gerektiğini düşünürseniz de buradan paylaşabilirsiniz.

SXSW Interactive'e özel olarak hazırladığımız sayfamızda etkinlikle ilgili haberleri tek bir yerde görebileceksiniz. Twitter'da Ömer'in ve benim hesabımızdan SXSW ya da #SXSW geçen postlar ayrıca özel haber sayfamızda olacak.

Bekle bizi Texas, geliyoruz!