Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Basit Çizim Dersleri Veren Defter

Basit Çizim Dersleri Veren Defter

Drawlie isimli defter çizim tekniklerini öğretiyor.

Çizim yaparken eskizle başlayıp sonraki adımlarda detaylandırmak pek çok kişinin bildiği bir bilgi. Hatta bu basamakları konu alan internet mîmleri de bulunuyor. Fakat bilgiyi pratiğe dönüştürmek için eğitim ve çalışma gerekiyor.

Polonyalı bir reklamcı Michał Gaszyński da bu yoldan geçerek çizim yapmayı öğrenmek istiyor. Ve bunun için kardeşi Zuzia Gaszynska’dan yardım alarak eğitici bir eskiz defteri hazırlıyor. Drawlie, eskiz yaparken, başlangıç adımlarını açıklayan bir defter. 

Defter, bir eskizin son halini almadan önceki taslak aşamalarını içeriyor. Böylece çizim yapmayı bilmeyen birisinin için bile bu yaratıcı dünyaya adım atması kolaylaşıyor. Dağ, bina gibi doğal yapılardan antilop, bulldog gibi hayvanlara kadar pek çok farklı figürün çizim inceliklerine sahip. 

Michał ve Zuzia, hazırladıkları bu eskiz defterini daha geniş kitlelere ulaştırmak için Indiegogo üzerinde bir kampanya başlatmış. Bu bağlantı üzerinden eskiz defterini sipariş edebilir ve kampanyanın başarıyla fonlanmasına katkıda bulunabilirsiniz. 

Manşet Görseli; Youtube
Görseller; Indiegogo
Kaynak