Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Başkahramanlarının Karakterlerine Bürünen Kitaplar

Başkahramanlarının Karakterlerine Bürünen Kitaplar

Terry Border, Bent Objects projesiyle nesneleri canlandırıp farklı karakterler yaratıyor.

Her kitap farklı bir macera, farlı bir hayat. Kimilerinin içinde öyle ikonik eşya veya karakterler var ki, tek başına görsel bile o kitap aklımıza geliyor. Havlu, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy için; yüzük de The Lord of the Rings ve The Hobbit için bu görevi yerine getiriyor.

Terry Border, cisimlere tel ve minyatür eklentiler yaparak canlandıran bir sanatçı. Bent Objects ismiyle yayınladığı çalışmaları arasından son günlerde en çok konuşulanı “Peanut Butter & Cupcake.” Seth Rogen ve James Franco’nun Kuzey Kore’de geçen film projelerine, Sony Pictures’un hack’lenmesiyle filmin iptal edilmesine ve sonrasında gündemi kurcalamaya devam olaylara itafen yaptığı çalışması büyük yankı uyandırmıştı.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Bent Objects altında devam eden projeleri arasında kitapları, ana karakterler veya ikonik sahnelerle canlandırdığı fotoğraf serisi yer alıyor. Dracula, The Hobbit, Fantastic Four, The Odyssey, 1984 ve Flash Gordon gibi popüler kültürde kendine yer edinmiş yapımları eğlenceli bir şekilde canlandırıyor.

Görsel; Bent Objects (Manşet görseli düzenlenmiştir.)