Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Android’in Şirin Hayvanları

Android’in Şirin Hayvanları

Yayınlanan yeni reklam filminde hayvanların dostlularıyla aynı değil birlikte olmayı vurguluyor.

Android, birçok parametreyle incelediğimizde iOS ile birlikte pazarın hakim mobil işletim sistemi. Bir tarafta dev Apple, diğer tarafta dev Google. Fakat yayınlanan son film ve kampanyayla birlikte Google, Android’i biraz daha farklı konumlandırmaya çalıştığını söyleyebiliriz. 

Android altında birçok farklı marka ve model akıllı ürün bulunuyor. Tablet, telefon, akıllı saat ve daha birçok ürün geliştirici Android işletim sistemini kullanıyor. Tüm bu çeşitlilik ise tek düzelikten kurtulup farklı olmanın güzelliğini irdeliyor. 

Bu düşünceyi sunmak için birkaç insan ve yazılı metinlerden oluşan bir film kurgulamamışlar. Bu da içtenliği arttırmış. Doğada sıkça karşılaştığımız iki farklı türün birlikte yaşamasından yola çıkılmış. “Fil ve keçinin inanılmaz dostluğu! Gözlerinize inanamayacaksınız!” gibi haber başlıklarında gördüğümüz hayvanları birleştirerek “Be Together. Not the Same.” mesajını vermişler.

Ürün çeşitliliğine, farklı model ve markalara yönelik hazırlanan bir diğer reklam filmi ise insanların farklılıkları üzerinden işleniyor.



Künye:

Ajans: Droga5 New York
Reklamveren: Google

Görsel; Youtube