Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ancient Greens Beslenme Alışkanlıklarınızı Dönüştürüyor

Ancient Greens Beslenme Alışkanlıklarınızı Dönüştürüyor

Ancient Greens, geleneksel bilgeliği modern bilimle birleştirerek beslenme alışkanlıklarınızı dönüştürüyor.

Hücrelerinizi Beslemek için: Ancient Greens

Atalık tohumları kullanarak temiz içerikli gıdalar geliştirmeyi ve sürdürülebilir tarımı odağına alan Ancient Greens, geleneksel bilgeliği modern bilimle birleştirerek beslenme alışkanlıklarınızı dönüştürüyor. Kökleri Antakya’nın bereketli topraklarına dayanan marka, doğanın en saf ve güçlü besinlerini kullanımı pratik bir şekilde sunmayı hedefliyor.

Misyonumuz: Sağlık ve Sürdürülebilirlik

Ancient Greens olarak, sadece insan sağlığını değil, aynı zamanda gezegenimizi de önemsiyoruz. Ürünlerimiz tamamen doğal, glutensiz ve vegan olup, sürdürülebilir tarım yöntemleriyle üretilmektedir. Herhangi bir katkı maddesi, koruyucu, pestisit veya GDO içermez. Her bir ürünümüz, doğanın sunduğu en iyi kaynakları kullanarak, en yüksek besin değerini sunmak için özenle hazırlanmıştır.

Ürünlerimiz: Doğadan Gelen Şifa

Müthiş bir mikro besin kaynağı olan buğday çimi, yuksek besin değerleri ve hücreler tarafından hızlı emilimi sayesinde zaman testine dayanmış olan, doğal bir gıdadır. Nesillerdir doğal ve bütünsel tıpta Büyük rol oynayan bu çim türünde en etkili bileşen, yeşil rengini veren pigment olan klorofildir. Buğday çimi %70 oranında klorofil içerir. Buğday tarımının başladığı topraklarda, antik tohumları gelişmiş gıda teknolojileriyle harmanlayarak katma değerli ürünlere dönüştürüyoruz.

Sürdürülebilirlik: Geleceğimiz İçin

Ancient Greens olarak, sürdürülebilirliğe büyük önem veriyoruz. Üretim süreçlerimizde atık yönetimi ile sıfır atık ile çalışıyor ve her adımda karbon ayak izimizi ölçüyoruz. Permakültür tasarımları ile toprağımızı biyoçeşitlilik anlamında zenginleştiriyoruz. Ayrıca ileri dönüşüm ve geri dönüşüm faaliyetleri gerçekleştirerek, doğaya olan etkilerimizi minimuma indirmeyi hedefliyoruz. Antik atalık tohumları çoğaltıyor ve kullanıyoruz, nesillerdir aktarılan bu tohumları korumanın bir görevimiz olduğunu düşünüyoruz.

Workup Agri

Ancient Greens kurucusu Deniz Yüksel Konukoğlu: “İş Bankası ve Hackquarters by Tenity önderliğinde katıldığımız WorkupAgri programı gelişimimizde önemli bir rol oynadı. Sağladıkları değerli kaynaklar ve rehberlik, iş modelimizi geliştirmemize ve kavram kanıtımızı oluşturmamıza yardımcı olmuş, devam eden gelişimimiz için temel oluşturmuştur. Farklı satış kanallarına ulaşmamıza ve büyümemize destekleri için çok tesekkur ederim.”

Görsel: Ancient Greens