Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Açık Kaynak Yazılım Şirketinden Tribün Koreografisi Gibi Açıkhava Panosu

​Açık Kaynak Yazılım Şirketinden Tribün Koreografisi Gibi Açıkhava Panosu

Açık kaynak yazılım şirketi Red Hat, sektörün imza değerleri iş birliği ve uyumu nasıl içselleştirdiğini gösteren bir açıkhava panosu hazırlamış.

Red Hat’in Baldwin& imzalı kampanyası için hazırlanan devasa açıkhava panosunun hareketleri, pano iskeletinin içinde oturan Red Hat çalışanları ve arkadaşlarından oluşan 63 gönüllünün tribün koreografilerindeki gibi bir iş birliği içinde çalışmasıyla sağlanıyor. North Carolina, Raleigh’te gerçekleştirilen kampanyada, 63 kişilik grup, ellerindeki dövizleri kullanarak panonun üzerindeki mesajları oluşturuyorlar.

Açık kaynak yazılımları, üretilen programların kodlarını herkese açarak, eklemelere düzeltmelere ve akla gelebilecek her türlü yeniliğe programı açan imece usulü gelişen ve sonunda dünya malına dönüşen bilgisayar yazılımları. Bu kadar farklı insanın tek ürüne katkı vermesi ancak iyi bir iş birliği ve uyumla mümkün. Red Hat, üzerinde yükseldiği değerler iş birliği ve uyuma verdiği önemi gösterip insanların gözünde bu değerlerle kendisini özdeşleştirmek için “All Things Open” (Her Şey Açık) isimli yazılım konferansının olduğu gün, katılımcıların görebileceği bir yerde bu tribün şovunu yapmış.

Panoda yer alan “Behold the Power of Collaboration” (Birlikte Çalışmanın Gücünün Farkına Var) gibi mesajların yanında oldukça espirili mesajlar da var : ”You should see our synchronized swimming routine” (Siz bir de bizi senkronize yüzerken görün)

Görsel; Youtube