Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
2014’te Imgur’un En Popüler İçerikleri

2014’te Imgur’un En Popüler İçerikleri

Görsel paylaşım ve depolama ağı Imgur 2014'te en çok ilgi çeken içerikleri derledi.

Çevrimiçi görsel depolama ve paylaşmak internetin klişeleşmiş gereksinimleri arasında yer alıyor. Komikli görseller, kedi fotoğrafları, mimler ve pek çok içerik için görseller internetin ulaşılabilir multimedya içeriğiydi.

Görsel depolama servisleri arasında da bir dönem imageshack popülerken günümüzde bu ünvana Imgur sahip. GIF desteği, tartışma alanı, kişisel arşivin muntazamlığı gibi konularla fark yaratan Imgur, 2014 yılında öne çıkan içerikleri derledi.

Her 2014 yılı özeti, geride kalan yıla farklı bir açıyla bakmamızı sağlıyor. Bu kez sırada eğlenceli ve komik içerikler yer alıyor.

ALS Ice Bucket Challenge, hedeflediği etkiyi yarattı.

French Bulldog yavrusu, tereddüt etmeden güvendiği insanın kucağına atlıyor.

Imgur logosu GIF haline getirilerek farklı isimlerce yorumlandı.

Tarifsiz zafer hissi. Yılbaşında hediye alan hiçbir çocuk bu kadar sevinmemiştir. Bir hafta içerisinde 3 milyon fazla görüntülenmeyle 2014’ün en hızlı çıkış yapan görseli olan bu fotoğraf sevinç ve neşenin harika birleşiminden oluşuyor.


Robin Williams anısına,


Hastaneye tekrar gitmeden önce son bir kez sahile gitmek isteyen yaşlı kadın ve eşsiz yüz ifadesi.


“Arkadaşım içerideyken metro kapısı yüzüme kapandığında ben


Kiev, Özgürlük Meydanı. Önce / Sonra


Amerika’da düzenlenen kart oyunu Magic: the Gathering turnuvasında bir adam çevreyi gezerek “çatal”larla birlikte fotoğraf çekti.


Kız kardeşi hamile olan AnthonyCapo rumuzlu kullanıcının koyduğu bir fotoğraf altına yaptığı güncellemeler Imgur’un en çok takip edilen konuları arasında yer aldı.


Fotoğraftaki kişi Carter. Tanımadığı bir evin zilini çalıp muz ister. Fakat kıyafeti ve sert duruşuyla internet mimine dönüşür. Yapılan monteleri burada bulabilirsiniz.


İnternet her zaman kötü, karanlık, istismar dolu bir yer değil. Bir aile Imgur’da Photoshop ile düzenleme talebinde bulunuyor. Çünkü çocukları kısacık ömrü boyunca hastanede yaşamış ve sedyeden kalkamamış. Sürekli olarak serum ve tüplerle yaşayan evlatını bir kez olduğu gibi görmek istemiş.



Eşinden ayrılan, işinden kovulan bir insan kendine bir yol arkadaşı bularak iki tekerlek üzerinde Alaska’ya doğru seyahate çıkar.


FIFA Dünya Kupasında üzgün bir Brezilyalı taraftarı neşelendiren Alman taraflar. Kupayı paylaşarak bunu hak etmenin kolay olmadığını ancak layığıyla sahip çıkacağını söylüyor. Sporun sadece endüstriyel bir meta olmadığına dair inancımız yeşeriyor.


Görsel; Imgur (Manşet görseli düzenlenmiştir.)