Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
KadirKöymen’den 2 süper film birden

KadirKöymen’den 2 süper film birden

Daha önce de bi haberin yorumlarında vermiştim Kadir’in sitesini, şimdi de 2 yeni film daha çekti.

Birincisi “Şayin” adında eğlenceli ve doğaçlama bi film, Mustafa Bilgin yine çok eğlenceli bence:
http://kkymn.kusto.com/zips/sayin.zip

İkinci film: “Ze” ise oldukça duygu yüklü bi yapım, ilk defa izlediğim Özgür Çınar çok başarılıydı tip ve oyunculuk olarak, Zafer Güllü’yü ise zaten bi süredir Kadir sayesinde beğenerek takip ediyorduk, Ze’nin bana göre bi başka muhteşemliği de, normal bi işte hiç kimsenin kullanmayacağı bi flip efektine adeta senaryo yazarak, o efektin filmin en etkileyici sahnelerini oluşturması :
http://kkymn.kusto.com/zips/ze.zip

İkisinin aynı zamanlarda çekilmesi ve tamamen zıt yapımlar olması da hoş. Ayrıca Kadir bu filmleri, kendi düzenlediği ” kkymn Film Okulu” bünyesinde, katılan öğrencileriyle beraber çekti, hem onlar Kadir’e yardım etmiş oldular, hem Kadir onlara.

Prodüksiyon olarak kullanılan ekipmanlar pek düşük bütçe sayılmaz ancak film çekim bütçesi “0” gibi bişey.

Ben ikisini de çok beğendim, ancak tabi bunda KadirKöymen’i aşırı derecede sevmemin ve takdir etmemin etkisi vardır, sizin tarafsız yorumlarınızı da bekliyorum, hem benim kalibrasyonum açısından hem de Kadir’in eksiklerini görmesi açısından çok faydalı olacaktır.

Ayrıca sitesini de gezip, diğer bütün filmlerine ve çalışmalarına göz atmanızı tavsiye ederim. Bi de bugün çok tv programı spikeri oldum, hayırlısı diyerek kapatıyorum.