Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İstinyePark’tan 2013’ü Güzel Bitirme Uygulaması

İstinyePark’tan 2013’ü Güzel Bitirme Uygulaması

İstinyePark Facebook uygulamasında yılı güzel bitirmek için bize bir şans veriyor.

Facebook uygulamalarına Bigumigu’da çok sık yer vermiyoruz. Dijital bir projenin Facebook Connect kullanması başka, tüm uygulamanın bir Facebook sayfası içine hapsolması başka bir vizyon ve biz Facebook içine kapalı uygulamaları çok yaratıcı bulmadığımız sürece haber yapmıyoruz. İstinyePark’ın yılbaşı uygulaması, sadece bu filtremizden geçmedi, bir de yılbaşı işlerine olan genel eleştirel bakış açımızı yenmeyi başardı.


Uygulamanın fikri, yıl nasıl başlarsa öyle gider sözüne bir alternatif geliştirerek başlıyor: Yıl nasıl biterse, bir sonraki yıl öyle geçer!

Bu yüzden genellikle yeni bir yılda yapılması düşünülerek hayal kurulan ama yıl boyunca daha önemli işler yüzünden sürekli ertelenen ve bir türlü gerçekleştirilemeyen hayalleri, İstinyePark 2013’ün bu son günlerinde gerçekleştirmemizi sağlamak istiyor.
6 tane ana konu seçilmiş ve 6 karakter geliştirilmiş. Her konunun bir videosu var, video sonunda gerçekleştirmeye başladığınız küçük hayalinizi Facebook’ta paylaşmak isterseniz, İstinyePark’ta bazı promosyonlar kazanma şansını da yakalıyorsunuz. Karakterler oldukça tatlı.
Ben hep Japonca öğrenmek isterdim ama tahmn edebileceğiniz gibi sürekli ertelediğim bir hayal bu. Uygulama, kısacık videosunda bana bir iki kelimeyi öğretti bile 😉
Basit, hızlı ve eğlenceli bir iş.
Ajans: Mworks