Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Koleksiyonluk Nesneler İçin Modüler Sergileme Sistemi

Koleksiyonluk Nesneler İçin Modüler Sergileme Sistemi

JudoGrid; minyatürler, aksiyon figürleri, koleksiyonluk eşyalar ve çok daha fazlası için 3B baskı yazdırılabilir bir modüler sergileme standı olarak işlev görüyor.

Koleksiyoncunun tutkusuyla birlikte büyüyen bir sistem olan JudoGrid, yıllar süren çalışmaların sonunda tasarlanmış. Kendileri de bizzat koleksiyoncu olan JudoGrid ekibi, koleksiyon yapma keyfini artıran bir ürün sağlayarak diğer koleksiyoncu arkadaşlarına destek olmaya kendini adamış.

Sistemin; aksiyon figürleri, oyuncaklar, oyun minyatürleri, biblolar veya aklınıza gelebilecek her türlü 3 boyutlu koleksiyon için ideal olduğu belirtiliyor.  Sistem, koleksiyonu sergilemeyi kişinin hobisinin daha aktif bir parçası haline getirecek şekilde uyarlanabiliyor, özelleştirilebiliyor ve geliştirilebiliyor.

Alet gerektirmeyen kolay kurulum ve sınırsız uyarlama

JudoGrid’in kurulumu sırasında bileşenler, özel aletlere gerek kalmadan kolayca ve hızlı bir şekilde birbirine takılabiliyor veya vidalanabiliyor. Sezgisel tasarım montajı kolaylaştırıyor. İsteğe bağlı olarak duvara monte edilebiliyor veya masa üzerinde durabiliyor. Dikey olarak uzatılarak duvarda kullanılan alanı en üst seviyeye çıkarabilir veya masa üstüne yayılabilir. Nasıl bir versiyon yaratacağı tamamen kullanıcının kendisine kalmış.

Kickstarter kampanyası tamamlandığında JudoGrid, daha hızlı bir şekilde geliştirilmeye devam edecek. Koleksiyonerlerin vitrinlerini kolaylıkla oluşturmalarına, görselleştirmelerine ve özelleştirmelerine, boyut ve renkten aksesuarlara kadar her ayrıntıyı planlamalarına ve kişiselleştirilmiş tasarımlarının doğrudan kapılarına gönderilmesine olanak tanıyacak. Sürekli genişleyen aksesuar kataloğuyla koleksiyonerler, figürlerini vurgulayacak bir dizi seçeneğe daha sahip olacak ve sergilerinin tutkularıyla birlikte gelişmesini sağlayacak. JudoGrid ekibi,, sergileme deneyimini daha dinamik, kişisel ve kullanıcı dostu hale getirmeye kendini adamış.

Görsel: Kickstarter